ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι δεμένο για να λειτουργεί σαν συναγερμός, σαν ζωντανό σκιάχτρο για την φύλαξη της περιουσίας κατοίκου στην περιοχή…

της Ρούσας Λίμνης, στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης.

To ζώο είναι εξαθλιωμένο.

Το σκυλί, που έχει γίνει σκιά του εαυτού του, τρέφεται με ό,τι του πετάει το αφεντικό δηλαδή με κρεμμύδια και ντομάτες και στην καλύτερη των περιπτώσεων με αποφάγια. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το ζώο είναι αλυσοδεμένο στην μάντρα μιας περίφραξης χωρίς τίποτα να το προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες ενώ αντί για νερό πίνει το μουχλιασμένο υγρό που σαπίζει σ’ έναν κουβά.

Η τροφή και το νερό του.

Τα αυτιά του έχουν πληγές ή από παράσιτα ή από λεϊσμανίωση αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν συγκινείται ώστε να το μεταφέρει στον κτηνίατρο.

Τα αυτιά του έχουν πληγές.

Κάτοικοι της περιοχής που εντόπισαν το ζώο δίπλα από τα φορτηγά του Μπετίνη, αλλά φοβούνται να καταγγείλουν τον δράστη στην Αστυνομία, απευθύνθηκαν στο www.zoosos.gr ώστε μέσω τη δημοσιότητας να κινηθούν οι διαδικασίες για την δίωξη του άνδρα που το κακοποιεί συστηματικά.

Καταγγέλλετε τα περιστατικά κακοποίησης σκύλων που πέφτουν στην αντίληψή σας στην Αστυνομία, ώστε να κινούνται οι διαδικασίες δίωξης των υπεύθυνων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ