ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΓΥΜΝΗ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ (BINTEO)

Μια γυναίκα από την Αριζόνα σχεδιάζει να μηνύσει την πόλη Τσάντλερ επειδή αστυνομικός εισήλθε παράνομα στο σπίτι της και την συνέλαβε ενώ ήταν γυμνή. Η αστυνομία αργότερα είπε οτι ο αστυνομικός δεν είχε κανένα λόγο να μπει στο σπίτι της γυναίκας.

Tο περιστατικό ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός Doug Rose μαζί με έναν άλλο, έφτασαν στο σπίτι της Esmeralda Rossi. Ήθελαν να μιλήσουν μαζί της, μετά την κλήση που είχαν δεχτεί ότι μάλωνε με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Όταν έφτασαν, η Rossi ήταν στο ντους και η κόρη της άνοιξε την πόρτα.

«Η κόρη μου ήρθε στο ντους και μου είπε ότι υπάρχουν δύο αστυνομικοί στην πόρτα. Γι ‘αυτό ακριβώς άρπαξα μια πετσέτα και έτρεξα προς την πόρτα “, είπε η ίδια σε τοπικό κανάλι.

Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τους αξιωματικούς, η Rossi είπε ότι ήθελε να πάρει το κινητό της, για να καταγράψει τη συνομιλία. Όταν πήγε να πάρει το κινητό της, άκουσε βήματα πίσω της και στη συνέχεια ένας από τους αστυνομικούς της είπε να σταματήσει, διαφορετικά θα τη συνελάμβαναν.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η Rossi και η κόρη της άρχισαν να καταγράφουν το επεισόδιο.

Ο αστυνομικός άρχισε να τη ρωτάει αν θέλει να πάει φυλακή, ενώ προχωρούσε προς το μέρος της για να τη συλλάβει.

“Δεν θέλω να σε αγγίξω! Μην μ ‘αγγίζεις,” του φώναζε η Rossi.

“Είστε υπό κράτηση. Παρακαλώ γυρίστε και βάλτε τα χέρια σας πίσω από την …πλάτη” της λέει ο αστυνομικός και την αρπάζει. Σε αυτό το σημείο, η Rossi και η κόρη της άρχισαν να φωνάζουν.

“Αισθάνθηκα αβοήθητη. Ειλικρινά, ένιωσα να με κακοποιούν, ” είπε η Rossi.

«Ο τρόπος που με πλησίασε ήταν πολύ επιθετικός και ήταν πολύ θυμωμένος. Και αυτό με έκανε να νιώθω πολύ άβολα. ”

Στη συνέχεια, και ενώ το τηλέφωνο με το οποίο καταγραφόταν το περιστατικό είχε πέσει στο πάτωμα, ακούγεται ο αστυνομικός να της λέει: «Όταν ένας αστυνομικός εμφανίζεται, δεν έχετε τον έλεγχο. Δεν με νοιάζει αν είναι στο σπίτι σας.»

Στο τέλος, η Rossi δεν κατηγορήθηκε για τίποτα, και της αφαίρεσαν τις χειροπέδες, ενώ η ίδια ετοιμάζει μήνυση κατά του Δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ