ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ Ο 39 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

Ερωτας είναι η αιτία της αδιανόητης επίθεσης που εξαπέλυσε χθες 39χρονος Λαρισαίος σε γυναίκα στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Ρούσβελτ, για την οποία υπήρξε σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ του paidis.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της κοπέλας αλλά και του δράστη ο 39χρονος δήλωνε το τελευταίο διάστημα σφόδρα ερωτευμένος με την κοπέλα, η οποία όμως δεν έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εντείνονται οι πιέσεις του 39χρονου χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Μάλιστα χθες το απόγευμα εξαιτίας αυτών των πιέσεων γνωστοί της κοπέλας του έκαναν παρατηρήσεις ζητώντας του να την αφήσει ήσυχη.

Αυτό όπως φαίνεται εξόργισε ακόμη περισσότερο τον ερωτοχτυπημένο 39χρονο που αργά το βράδυ επιχείρησε να χειροδικήσει σε βάρος της κοπέλας που δήλωνε ότι την αγαπά…

Ευτυχώς που υπήρχαν αρκετά άτομα κοντά στο χώρο του συμβάντος αποτρέποντας τον τραυματισμό της κοπέλας από τον 39χρνο που φόρεσε και γάντια μιας χρήσης για να κάνει την επίθεση. Αυτή την ώρα οδηγείται σε ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί για την πράξη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ