ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία πάνω από 15.000 φίλαθλοι κατέκλυσαν  το AEL FC ARENA προκειμένου να ενισχύσουν την  Εθνική  Νέων στην προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό του EURO 19, με τους πιτσιρικάδες του Γιάννη Γκούμα να μην τα καταφέρνουν απέναντι στους Ρώσους γνωρίζοντας τελικά την ήττα με σκορ 4-0.

«Μοιρασμένο» το παιχνίδι με τους φορμαρισμένους Ρώσους, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, ωστόσο η κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης  καταγράφεται υπέρ την Εθνικής μας όταν στο 31ο λεπτό του αγώνα  προβολή του Κουλούρη  μέσα στη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο με δύο παιδαριώδη λάθη να στοιχίζουν ισάριθμα τέρματα στην Εθνική, που λίγο αργότερα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσελεπίδη που «γκρέμισε» εντός περιοχής τον αντίπαλό του δίνοντας το δικαίωμα στους Ρώσους να κάνουν με πέναλτι το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης με τους απογοητευμένους Λαρισαίους φιλάθλους να αρχίσουν να εγκαταλείπουν  τις κερκίδες του ARENA.

Σημειώνεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδίκησε  για τρίτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης μετά το 2007 και το 2012 που ηττήθηκε  από την Ισπανία, η οποία στο άλλο ζευγάρι του ημιτελικού αντιμετωπίζει στις 21.45μ.μ, στο ΔΑΚ Κατερίνης την ομάδα της Γαλλίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Sport 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ