ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΑΣ

 

Ο αδερφός του διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής. Ο άτυχος άνδρας πάλευε εδώ και αρκετό καιρό με τον καρκίνο, όμως το τελευταίο διάστημα η κατάσταση του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να “σβήσει”.

Ο 35χρονος Δημήτρης Μόρας νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στην Αυστραλία και έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης. Το τελευταίο διάστημα έδινε τη δική του μάχη με τη λευχαιμία σε κλινική της Λάρισας, όμως η αρρώστια δεν είχε νικηθεί με αποτέλεσμα να τον πάρει από κοντά μας. Στο πλευρό του βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα ο αδελφός του Βαγγέλης ο οποίος είχε γίνει και δότης μυελού των οστών για τη σωτηρία του αδελφού του.

Συλλυπητήρια στους οικείους του και να τον θυμούνται πάντα δυνατό.

Η Ενωτική Κίνηση για την Α.Ε.Λ.

Τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης για την Α.Ε.Λ. εκφράζουν την θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη. Εύχονται στους συγγενείς του να είναι γεροί και δυνατοί για να αντέξουν την απώλεια του. Ο Δημήτρης θα βρει τη θέση του στους ουρανούς με όλα τα άλλα παιδιά της Α.Ε.Λ. Τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης για την Α.Ε.Λ. αντί στεφάνου αποφάσισαν να καταθέσουν το ποσό των 100 ευρώ για τους σκοπούς του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ που είναι ο σύλλογος για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Οι οπαδοί, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας συλλυπούμεθα με τον πιο θερμό τρόπο τον Λαρισαίο Διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα και την οικογένειά του για τον θάνατο του αδελφού του Δημήτρη.

Ο αγώνας της οικογενείας σου και ο δικός σου προσωπικά Βαγγέλη θα μας μείνει αξέχαστος και αυτές τις τραγικές στιγμές θέλουμε να μας νιώθετε όλους κοντά σας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ