ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ…

Οργή προκάλεσαν στο φίλαθλο κόσμο του Τυρνάβου οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται να συμπληρώσει τον αριθμό των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με τις δευτεραθλήτριες των ομίλων της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

“Πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ να αγνοεί σημαντικά γεγονότα όπως η προκήρυξη του περυσινού πρωταθλήματος και ο εξ αρχής υποβιβασμός 2 ομάδων από τη β’ εθνική για να γλυτώσουν τα χρέη τους που οδήγησε σε πρωτάθλημα 13 ομάδων, επιμένοντας να πέσουν 6 ομάδες από κάθε όμιλο;” ρωτούσε γνωστός φίλαθλος του Τυρνάβου, κάνοντας λόγο για σκέψεις που αν πραγματοποιηθούν θα έχουν την οσμή σκανδάλου.

Μάλιστα για να αναδείξει τις σκοπιμότητες του προέδρου της ΕΠΟ αναρωτήθηκε τί θα γινόταν σε περίπτωση που ο Αρης Θεσσαλονίκης ήταν τρίτος στον όμιλό του.

Πάντως οι φίλαθλοι του Τυρνάβου περιμένουν ενέργειες και από την πλευρά του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας κ. Ζ. Γρηγορίου, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να κάνει αγώνα για να αναδείξει την αναγκαιότητα παραμονής του Τυρνάβου στη Β’ εθνική γιατί το δικαιούται και το αξίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ