ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Η Ενωτική Κίνηση για την Α.Ε.Λ. θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Σωματείου, που με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ρόλο τους και την ομάδα, έδωσαν το «παρών» – με φυσική παρουσία, αντί για εξουσιοδότηση – στις αρχαιρεσίες της 14ης Ιουλίου και άντεξαν μια πολύωρη διαδικασία που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέλουμε να ευχηθούμε στο νέο ΔΣ και σε όλα τα εκλεγμένα μέλη του, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Ιδιαίτερα, όμως, θα θέλαμε να ευχηθούμε στα τέσσερα (4) μέλη της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΕΛ που εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ., Γάτσιου Άννα, Ζαχαρή Γιώργο, Σουφλιά Αναστάσιο και Τσαγκάλη Αντώνη, δύναμη για να μπορέσουν με την παρουσία τους να συμβάλουν στην αποκατάσταση της διαφάνειας και τη λειτουργική ανασυγκρότηση, ώστε το Σωματείο να ανακτήσει την ταυτότητα του και να μεταλαμπαδεύσει την ιδέα της ΑΕΛ στις επόμενες γενιές.

Η Ενωτική Κίνηση για την ΑΕΛ δηλώνει παρούσα, έτοιμη, εφόσον της ζητηθεί, να παράσχει την βοήθεια της προς όλους, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη της ΑΕΛ σε όλα τα επίπεδα.

Τα Μέλη της Ενωτικής Κίνησης για την Α.Ε.Λ.

Βράκας Αθανάσιος

Γάτσιου Άννα

Γενιτσεφτσής Χρήστος

Ζαχαρής Γιώργος

Ιωακείμ Λάμπρος

Μαρούδας Σιδέρης

Μπιώτης Γιάννης

Παπακωνσταντίνου Ζήσης

Σουφλιάς Αναστάσιος

Τσαγκάλης Αντώνης

Τσακνάκη Μαρία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ