«ΓΙΟΡΤΗ» ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡ. ΗΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!(ΦΩΤΟ)

Διήμερο λατρευτικών εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία στο μεγαλόπρεπο ιερό ναό της Λάρισας, με τα σκουπίδια να έχουν την τιμητική τους τόσο στον προαύλιο χώρο, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας  Εργατικής Πρωτομαγιάς!

Δέκτης παραπόνων έγινε η σελίδα με πιστούς αλλά και κατοίκους της συνοικίας «Νεράιδα» να διαμαρτύρονται εντονότατα για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και για την αντιμετώπισής τους από την υπηρεσία καθαριότητας στην οποία απευθύνθηκαν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Παρά τις οχλήσεις μας, ακόμη και ανήμερα του εορτασμού του Προφήτη Ηλία,  η απάντηση που εισπράξαμε ήταν για ελλείψεις προσωπικού και αυξημένες ανάγκες του κέντρου! Από πότε οι συνοικίες κατοικούνται από πολίτες δεύτερης κατηγορίας;», αναρωτιούνται αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που κατέγραψε σπασμένες λάμπες, σκουπίδια, λερωμένα παγκάκια και «ξεχειλισμένους» κάδους απορριμμάτων, εικόνα απαράδεκτη όχι μόνο λόγω της πανήγυρης αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑν μη τι άλλο ο δήμαρχος Λαρισαίων που παρακολούθησε το πρωί τις λατρευτικές εκδηλώσεις και με νωπές τις δηλώσεις του για «επίλυση των απλών και καθημερινών προβλημάτων που αλλάζουν τη ζωή και την εικόνα της πόλης», δεν θα έφυγε και πολύ περήφανος…

Ειρήνη ΠαπουτσήOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ