ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  1η γιορτή ψαροκασέλας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αλιέων Μεσαγγάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ψαρέματος αλλά και στους συμμετέχοντες στον μαραθώνιο  δρόμο που πραγματοποιήθηκε  στα παράλια του Δ.Τεμπών.

Στους επισκέπτες προσφέρονταν δωρεάν ψητή σαρδέλα και άφθονο κρασί χορηγία του Συλλόγου (ΣΕΑΚΟ)  και των ψαράδων υπό τούς ήχους λαϊκής ορχήστρας .

Ο Δήμαρχος Τεμπών έδωσε τα συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης και στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Νάτση  καθως και στο Δ.Σ του Συλλόγου και ευχήθηκε  η 1η  γιορτή ψαροκασέλας να γίνει θεσμός έτσι ώστε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια  .

kasela1 kasela2Στο ίδιο μήκος ήταν και η δήλωση του Αντιδημάρχου Λαρισαίων κ.Νίκου Καλτσά  ο οποίος μίλησε  και για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δήμων Λαρισαίων και Τεμπών,  σημειώνοντας ότι μέσα από την κοινή προσπάθεια στηρίζονται τα παραλια του Δ.Τεμπών και αναζητούνται λύσεις πάνω σε προβλήματα της περιοχής.

Ακομη στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δ.Τεμπών κ.κ. Χρήστος Τσάτσαρης, Κωνσταντίνος Νταφούλης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αχιλλέας Διψάνας και Βασίλης Ζάχος , ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας καθώς και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ