«ΚΟΥΚΛΑ» Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων μετά την ανάρτηση του paidis. com σχετικού ρεπορτάζ για την απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης που παρουσίαζε ο πέριξ του ιερού ναού του Πρ. Ηλία  χώρος αλλά και τα δικαιολογημένα παράπονα κατοίκων της περιοχής καθώς και εκατοντάδων πιστών που την επισκέφτηκαν με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Προφήτη Ηλία.

«Κούκλα» από το πρωί της επομένης η πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς  μετά την παρέμβαση των υπηρεσιών,  και εξαιρετικά τα αντανακλαστικά από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Νίκο Καλτσά, ο οποίος αφού παραδέχτηκε την ύπαρξη του προβλήματος έσπευσε και για την άμεση επίλυσή του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣύμφωνα μάλιστα  με δηλώσεις του στη σελίδα ήδη ξεκίνησαν οι προσλήψεις ατόμων (πεντάμηνα) στο δήμο που ανέλαβαν υπηρεσία, και εκτιμάται  ότι η κατάσταση θα  ομαλοποιηθεί πλήρως σε όλα τα πάρκα, τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ