«ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΣ»: Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΘΕΙ!

Ενωτικός, αισιόδοξος και επικριτικός όταν χρειάστηκε εμφανίστηκε την Τρίτη ο επικεφαλής της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» Γιώργος Σούλτης, στο πλαίσιο ολομέλειας στελεχών, φίλων και πρώην υποψηφίων της παράταξης που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Κάνοντας ειδική αναφορά στο ρόλο του πρώην επικεφαλής της παράταξης  Γιάννη Σάπκα «… που εξαιτίας του κρατηθήκαμε ενωμένοι και δημιουργικοί για να σχηματίσουμε τη Συμπαράταξη και να κάνουμε  την ανατροπή  κερδίζοντας τις εκλογές», ο κ. Σούλτης  στάθηκε ιδιαίτερα στον ενωτικό χαρακτήρα της Συμπαράταξης, που όπως είπε έχει «σφυρηλατηθεί» καθώς και στην άψογη λειτουργία της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξιοκρατία, διαφάνεια, ισονομία και ισοπολιτεία έγιναν πράξη από τη δημοτική αρχή την ώρα που «ο δρόμος μας ήταν σπαρμένος με νάρκες, αφού δεχτήκαμε πολεμική από το δικό μας χώρο προκειμένου κάποιοι να εξυπηρετήσουν προσωπικές στρατηγικές και συμφέροντα», κατέληξε ο κ. Σούλτης  που ζήτησε την ενεργή συμμετοχή όλων με προτάσεις, ιδέες και άσκηση κριτικής για την καλυτέρευση του έργου στο δήμο.

Παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης αναφέρθηκε στην «πιο δύσκολη θητεία δημοτικής αρχής από τη μεταπολίτευση και μετά, λόγω οικονομικής κρίσης», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία εντός Συμπαράταξης, αφού όπως τόνισε «… όλοι μας μέσα από δουλειά μπορούμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας αλλά και τις δυνατότητές μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου που κατατίθεται φέτος βασίζεται κατά κύριο λόγο στο προεκλογικό πρόγραμμα της «Λαρισαίων Πόλις», κάτι  που επισημάνθηκε στο πλαίσιο της ολομέλειας,  με τον κ. Σούλτη  να κάνει λόγο για «πολυσυλλεκτική παράταξη με σαφή κεντροαριστερό προσανατολισμό, πρόγραμμα και όραμα».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ