ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

 

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή της Λάρισας επειδή αγνόησε το δημοτικό συμβούλιο και ανακοίνωσε πριν την αυριανή συνεδρίαση τις αποφάσεις της για τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι, εξέδωσε η παράταξη “Ανθρώπινη Πόλη” του Εκτ. Νασιώκα, που είχε καταθέσει σχετική πρόταση πριν από μία περίπου εβδομάδα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Στις 15 Ιουλίου καταθέσαμε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και δώσαμε στη δημοσιότητα  ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών στη Λάρισα, ώστε να συζητηθεί την επομένη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να συζητηθεί η ανωτέρω πρόταση σε νέα του συνεδρίαση που θα γινόταν την Πέμπτη 23 Ιουλίου, έτσι ώστε να τοποθετηθούν τόσο οι παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, όσο και η Δημοτική Αρχή και από κοινού να ληφθούν αποφάσεις επί του θέματος.

Τελικά η Δημοτική Αρχή, παρακάμπτοντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε  σήμερα τις αποφάσεις της για το θέμα. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει όχι μόνο έλλειψη σεβασμού προς τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά και έλλειψη σεβασμού προς το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο. Φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή δεν επιθυμεί το διάλογο και τη δημιουργική σύνθεση των απόψεων για ένα κοινωνικά ευαίσθητο θέμα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ