ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο, στο μέγεθος της πολιτείας του Αϊντάχο, 216.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, εντόπισαν κοντά στον ήλιο ufoλόγοι σε πρόσφατες φωτογραφίες της NASA.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube από τον χρήστη Streetcap1 δείχνει την πραγματική εικόνα του ήλιου όπως την συνέλαβε το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο (SOHO) της NASA στις 15 Ιουλίου 2015.

“Αυτό το UFO είναι φοβερό! Κάθε φορά που προσπαθούμε να ρωτήσουμε τη NASA για αυτά τα UFO στο Twitter, μας αγνοούν. Ποτέ δεν μας έχουν απαντήσει και αρνούνται να μιλήσουν για αυτά τα τεράστια ΑΤΙΑ κοντά στον ήλιο μας,” αναφέρεται σε δήλωση του UFO Sightings Daily, μια ιστοσελίδα αφιερωμένη σε πιθανές ανιχνεύσεις UFO πάνω ή κάτω από τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, της οποίας το σύνθημα είναι «η αλήθεια είναι σε απόσταση αναπνοής» (απηχώντας το X-Files »« Η αλήθεια είναι εκεί έξω »), το υποτιθέμενο εξωγήινο σκάφος έχει το μέγεθος του Αϊντάχο (216.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα).

Το UFO Sightings Daily αναφέρει ότι «το αντικείμενο, το οποίο σίγουρα δεν είναι ούτε ένας διαστημικός βράχος, ούτε ένα κομμάτι διαστημικών σκουπιδιών, έχει δομή και το να το απορρίψει η NASA σαν να πρόκειται για κάτι ασήμαντο, είναι προσβολή στη νοημοσύνη των ανθρώπων.»

“Αν δημοσιεύουν στοιχεία τότε θα πρέπει να αναμένουν οι κυνηγοί UFO να βρίσκουν τις ανωμαλίες και να μοιράζονται τις πληροφορίες με άλλους.”

Ο πλανήτης μας φαίνεται να είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους εξωγήινους αναφέρει η ιστοσελίδα. Έχουν καταγράψει περίπου 113 πρόσωπα εξωγήινων στη γη και περίπου 231 κτίρια στο φεγγάρι. Το site λέει ότι γνωρίζει γιατί τα UFO δημιουργούν τα αγρογλυφικά και πώς τα εξωγήινα διαστημόπλοια μερικές φορές συλλαμβάνονται ζωντανά στην τηλεόραση.

Το  Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο (SOHO) της NASA είναι μια συνεργασία μεταξύ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και της NASA. Ξεκίνησε το 1995 και έχει σχεδιαστεί για να μελετήσει την εσωτερική δομή του ήλιου, την εξωτερική του ατμόσφαιρα και την προέλευση του ηλιακού ανέμου – το ιονισμένο αέριο που φυσάει ο ήλιος σε όλο το ηλιακό σύστημα. Το SOHO έχει εντοπίσει πάνω από 2.700 κομήτες από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι παρατηρήσεις.

RT.COM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ