ΗΠΑ: ΣΠΑΡΑΞΙΚΑΡΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2 ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Μια φωτογραφία δύο σκυλιών που αγκαλιάζει το ένα το άλλο πίσω από τα κάγκελα, ώρες πριν από τη θανάτωσή τους σε ένα καταφύγιο ζώων, έσωσε τη ζωή τους όταν  μια φιλοζωική ομάδα τη δημοσίευσε στο Facebook. Η φωτογραφία έγινε viral και το τυχερό ζευγάρι γλίτωσε το θάνατο.

“Ακριβώς 2 ώρες και 6 λεπτά. Τόσο χρόνο πήρε αυτή την καταπληκτική κοινότητα φίλων ζώων να έρθουν και να σώσουν τις ζωές των δύο σκύλων”, δήλωσε η ομάδα που σώζει σκύλους και γάτες από την ευθανασία.

Η ομάδα δημοσίευσε τη φωτογραφία των Kala (δεξιά) and Keira να αγκαλιάζονται σε ένα καταφύγιο ζώων στο Facebook τη Δευτέρα.

Αργότερα, η φιλανθρωπική οργάνωση ανακοίνωσε ότι οι δύο καλύτεροι φίλοι είναι τώρα ασφαλείς και μαζί, προσθέτοντας και τη φωτογραφία ενός ατόμου που προφανώς τα υιοθέτησε.

“Κοιτάξτε αυτά τα δύο !!! Αυτός είναι ο λόγος που τα σώζουμε. Είναι τόσο σημαντικό να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να στειρώνουν τα κατοικίδια ζώα τους και  να κατανοούν ότι τα κατοικίδια ζώα είναι μια δέσμευση ζωής », δήλωσε η ομάδα σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι «σε έναν τέλειο κόσμο τα καταφύγια ζώων θα ήταν άδεια, καθώς  κάθε ζώο θα έπρεπε να αγαπιέται σε ένα σπίτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ