ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δεν κρύβουν την ενόχλησή τους κτηνοτρόφοι του Αμπελώνα οι οποίοι διαπιστώνουν ότι φέτος έχει διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι το κόστος ύδρευσης των ποιμνιοστασίων, αφού η σημερινή δημοτική αρχή επέβαλε πάγιο χρήσης ίσο με 12 ευρώ το τρίμηνο, που πληρώνεται επιπλέον της κατανάλωσης. Το πάγιο αυτό είναι τετραπλάσιο από αυτό της οικιακής χρήσης γεγονός που δημιουργεί τεράστια αδικία.

Όπως επισημαίνουν μέχρι το τέλος του 2014 πλήρωναν βάσει της παλιάς τιμολογιακής πολιτικής  ελάχιστη κατανάλωση 40 κ.μ. νερού και ότι επιπλέον κατανάλωναν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καλούνται να πληρώσουν φέτος για μία κατανάλωση 40 κ.μ. τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με πέρυσι.

«Αυτός ο υπερδιπλασιασμός, δείχνει σε εμάς ότι η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση ήταν προάγγελος της ανταγροτικής πολιτικής που θα υλοποιήσει από εδώ και στο εξής η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και συνεχιστής των μνημονιακών πολιτικών στην αυτοδιοίκηση, που εφάρμοσε και η δημοτική αρχή Μαλάκου», σημείωνε χαρακτηριστικά κτηνοτρόφος του Αμπελώνα.

Όπως επισημαίνει «η σημερινή δημοτική αρχή, είναι συνέχεια της προηγούμενης, με τις φοροεπιδρομές στους δημότες, οι οποίες προσπαθούν να καλύψουν τις περικοπές που κάνει η κεντρική διοίκηση στην αυτοδιοίκηση.

Η δημοτική αρχή είναι από τη μία διαχειριστής της άσχημης κατάστασης και από την άλλη πρόθυμα υλοποιεί κυβερνητικές επιταγές, όπως η μεταφορά των αποθεματικών.

Τελικά το προεκλογικό σύνθημα «στροφή στον πολίτη» μήπως σημαίνει στροφή στα χαράτσια και στη φορολόγηση των δημοτών;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ