ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ…

“Συμπλέουσα με το «ποτάμι» της διαπλοκής των αθηναϊκών ΜΜΕ”, χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της την εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μία στρατευμένη κατά του ΣΥΡΙΖΑ αρθρογραφία. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η εφημερίδα «Ελευθερία» συνεχίζει με ζήλο τις ενορχηστρωμένες επιθέσεις της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στα πλαίσια αυτών των υπηρεσιών, δημοσιεύει -πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία και σε τακτική βάση- υβριστικά και προσβλητικά κείμενα που αφορούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στο φύλλο της προηγούμενης Δευτέρας,  δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «Οι Λαφαζάνηδες», στο οποίο ο συντάκτης χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων γραφικοτήτων, την «ομάδα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη «…στόκους κανονικούς».

Η στρατευμένη -κατά του ΣΥΡΙΖΑ- «εντεταλμένη» αρθρογραφία (τα κείμενα του δημοσιογράφου Ηλία Κανέλλη αποτελούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας «τυφλής στράτευσης) γίνεται με τέτοιο ισοπεδωτικό τρόπο που συμπαρασύρει και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας που ασκούν το λειτούργημά τους ενσυνειδήτως.

Επίσης, σχεδόν σε καθημερινή βάση, δημοσιεύονται διάφορα «ψιθυριστά» σχόλια που, υποβολιμαία- διατυπώνουν φθηνές κακεντρέχειες και ανακρίβειες σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό και με την επιδεικτική αγνόηση των ανακοινώσεων που εκδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (ελάχιστα δελτία τύπου δημοσιεύονται -και αυτά προφανώς για «ξεκάρφωμα») καθιστούν την εφημερίδα συμπλέουσα με το «ποτάμι» της διαπλοκής των αθηναϊκών ΜΜΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ