ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ζ.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Έχω με σαφήνεια διατυπώσει αυτό που συμβαίνει, ένας εκβιασμός και πειθαναγκασμός του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για να υποκύψουμε στους δανειστές. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον εκβιασμό, σημείωσε στην ομιλία της η πρόεδρος της Βουλής.

«Και τα νομοθετήματα δεν αποτελούν νομοθετική επιλογή της κυβέρνησης που έχει λάβει λαϊκή εντολή για τα εντελώς αντίθετα. Κάποιοι εντός της Ευρώπης θέλουν να απελπίσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς και να τους απομακρύνουν από την δημοκρατική διαδικασία και για αυτό κόπτονται να επισπεύδουν τις διαδικασίες».

Και πρόσθεσε: Η εκτροπή που συντελείται στην ΕΕ δείχνουν ότι στη χώρα υπάρχουν δυνάμεις που συνομολογούσαν το μνημόνιο και στην ΕΕ που θέλουν να το κάνουν ευρωπαϊκό πλαίσιο. Το να ακυρώνεται η νομοθετική λειτουργία του κράτους αποτελεί μη ανεκτό γεγονός στο διεθνές δίκαιο. Δεν θα ξαναποκαλέσω θεσμούς την τρόικα καθώς έχουν αντιθεσμικό ρόλο.

«Να δώσουμε μαζί όλες τις μάχες τις καλές μαζί, όχι όμως να εκβιάσουν και να μας φέρουν αντιπάλους με τον λαό οι δανειστές. Η λέξη εκβιασμός, πραξικόπημα, συνθηκολόγηση, παραπέμπουν σε εκτροπή. Να μην ξεχνάμε τις εντολές του λαού για κατάργηση των μνημονίων. Κάποιοι έβαλαν στο στόμα μας ότι συμφωνούμε με τα εκτρώματα μέτρα. Ο πρωθυπουργός ωστόσο μιλά ανοιχτά για την εκβίαση που δέχτηκε».

Πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα μας τα όπλα ενάντια σε αυτούς που θέλουν την άλωσή μας. Τιμώ την ειλικρίνεια του Αλέξη Τσίπρα. Θα πορευτούμε μαζί, όχι μαζί (δείχνοντας αρχικά την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια τις ομάδες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ. Το ΔΝΤ μεθοδεύει εδώ όπως έκανε σε όλες τις χώρες που κατέστρεψε. Η Επιτροπή Αλήθειας απέδειξε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και αναγκάζονται να το ομολογήσουν τώρα. Συνδιαλεγόμαστε με κακόπιστους αντισυμβαλλόμενους που θέλησαν να σώσουν μόνο τις τράπεζες, τόνισε.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com