ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΡΕ ΘΗΒΑΙΕ…

Από τη Δευτέρα βοά το διαδίκτυο και όχι μόνο με τα όσα φοβερά και τρομερά δήλωσε σε συνάδελφο του FM 100 ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος.

θηβαιος2Αφού τη «στόλισε» και την έστειλε για δουλειά «στα λιπάσματα, γιατί ραδιοφωνικοί παραγωγοί δεν μας χρειάζονται», προχώρησε και σε περαιτέρω ανάλυση κάνοντάς της «… δώρο έναν καβγά» γιατί τελικά πολύ την εκτιμούσε!

Τι θα πει δύσκολες μέρες, αναρωτήθηκε ο Θηβαίος πριν σπεύσει να υποστηρίξει με σθένος πως ένας άνθρωπος δεν χρειάζεται περισσότερα από 15 ευρώ την ημέρα για να ζήσει, πως νέοι μένουν άνεργοι από επιλογή προτιμώντας το… φραπέ με τα λεφτά της μαμάς και άλλα περισπούδαστα.

«Αντιπαραγωγική» και η συνάδελφος που εις μάτην προσπάθησε προς στιγμήν να τον προστατέψει, για να τον αφήσει στο τέλος να εκτεθεί σε ένα απίστευτο παραλήρημα απλουστεύσεων  και τσουβαλιάσματος των πάντων!

«Εγώ ζω με 15 ευρώ την ημέρα οικογενειακώς», επέμεινε ο καλλιτέχνης και μας μπέρδεψε.

Εκτός και αν εννοούσε 15 ευρώ απ’ τον καθένα μας, διότι τόσο κοστίζουν πάνω-κάτω τα εισιτήρια των συναυλιών του, βλέπεις με κάποια χιλιάρικα μπάτζετ  σε κάθε συναυλία και γω  «πονάω» ρε Χρήστε!

Έτσι είναι, ή που θα «περνάμε δύσκολα» κατά Ρουβά ή που «είμαστε αντιπαραγωγικοί» κατά Θηβαίο.

Μόνο που άλλο να περνάς δύσκολα μη βρίσκοντας χώρο να απλώσεις την πετσέτα σου στην… Ψαρού και άλλο να χάνεις τη δουλειά σου, να μένεις στο δρόμο και να πηδάς απ’ τα μπαλκόνια, ή μήπως λαθεύω καλλιτέχνη  μου;

Όσο για κείνο το «σπούδασα και έχω μεταπτυχιακά», δεν θέλω να σε τρομάξω μα δυστυχώς άλλο η μόρφωση και άλλο η καλλιέργεια (και ας έστειλες τη συνάδελφο στα… λιπάσματα).

Καλύτερα να μασάς ρε Χρήστε απ’ τα Εξάρχεια, με μάνα απ’ το Βαρδάρη που λέγεσαι… Θηβαίος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ