ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την αξιοποίηση του χώρου που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε διάφορα ζώα σαν ένας ιδιότυπος ζωολογικός κήπος και ο οποίος σήμερα ρημάζει λόγω εγκατάλειψης προτείνουν ζωόφιλοι του Τυρνάβου, υποστηρίζοντας ότι με ελάχιστες παρεμβάσεις θα μπορέσει να λειτουργήσει ως πάρκο για να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι θα φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου από τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων τους.

Οπως εξηγούν σήμερα βγάζουν τα σκυλιά τους σε πάρκα και πλατείες της πόλης και πολλές φορές βρίσκονται αντιμέτωποι με ομάδες δήθεν ζωόφιλων που εκτρέφουν με βαρβαρότητα συγκεκριμένες ράτσες σκύλων που επιτίθενται  στα σκυλιά τους ενώ υπάρχουν και άνθρωποι που εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη συνύπαρξή τους με τα τετράποδα.

“Ο συγκεκριμένος χώρος είναι έτοιμος με περίφραξη. Και το κυριότερο,άχρηστος και άσχημος και φαίνεται πόσο άδειος και ερημωμένος είναι. Στο εξωτερικό δεν νοείται πόλη να μην έχει τουλάχιστον ένα πάρκο για σκύλους!”, σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Καλή ιδέα και πρώτης τάξης ευκαιρία για τη δημοτική αρχή να τον αξιοποιήσει δημιουργικά και με πνεύμα ζωοφιλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ