ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ, ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

«Εμείς στην οικογένειά μου ό,τι κάνουμε το κάνουμε πολύ. Αγαπάμε πολύ, γελάμε πολύ, φωνάζουμε πολύ… Τα κάνουμε όλα πολύ» είχε πει σε συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Δυστυχώς, από χθες ο παρουσιαστής θρηνεί τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Η 59χρονη Φρόσω Ινστάνκο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από κάποιες επιπλοκές στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και την Τετάρτη το πρωί υπέστη ανακοπή.

Ο θάνατός της συγκλόνισε τον δημοφιλή παρουσιαστή, καθώς -παρόλο που η μητέρα του πάλευε με επιθετικό καρκίνο- εκείνος ήλπιζε σε ένα θαύμα. Μάλιστα τον περασμένο Μάιο η γυναίκα είχε παραστεί στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά «Ο κύριος Παπαπαναγιωτοπουλάκης», στο θέατρο Γκλόρια, και τότε με καμάρι είχε δηλώσει για τον γιο της: «Εχω άγχος, αλλά περισσότερο συγκίνηση και χαρά που τον βλέπω αυτό που ονειρεύεται να το κάνει».

Να πούμε ότι η Φρόσω τον μεγάλωσε ουσιαστικά μόνη της στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως συμπαραστάτες τους γονείς της, τους οποίους όμως έχασε πριν από λίγα χρόνια.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στο νεκροταφείο Παπάγου.

madata.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ