ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

Μια μαθήτρια από τη Κιργιζία στις 16 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Direct Line (Απευθείας Γραμμής) είχε στείλει ένα e-mail στον Ρώσο Πρόεδρο όπου του είχε ζητήσει ένα κουτάβι ράτσας Νιουφάουντλαντ.

Η Dasha Yaitskaya είπε ότι ήθελε ένα σκυλί αυτής της ράτσας, αλλά δεν υπάρχει στη Κιργιζία, και θα ήταν αδύνατο για την οικογένειά της να φέρει ένα τέτοιο σκύλο από το εξωτερικό.

«Είναι αλήθεια! Λάβαμε μια επιστολή που απευθυνόταν στον Πρόεδρο από την κοπέλα, στην οποία μας έλεγε ότι η οικογένειά της δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να της αγοράσουν το σκυλί,” δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ στο TASS.

Οι γονείς του κοριτσιού δεν γνώριζαν ότι η κόρη τους είχε γράψει στον πρόεδρο σχετικά με την επιθυμία της και έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το κουτάβι. Ωστόσο, υποδέχτηκαν με ένα θερμό καλωσόρισμα το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο σκύλος, που προέρχεται από το γειτονικό Καζακστάν, παραδόθηκε στη μαθήτρια από τον Ρώσο πρεσβευτή στη Δημοκρατία της Κιργισίας, Andrey Krutko.

Η Dasha λέει ότι είχε δει μια φωτογραφία του Βλαντιμίρ Πούτιν με ένα σκυλί και κατάλαβε ότι αγαπούσε τα ζώα. Η ίδια πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα Νιουφάουντλαντ και τώρα το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, σύμφωνα με το TASS.

Αν και το κουτάβι ονομαζόταν Max, η μαθήτρια αποφάσισε να του δώσει ένα άλλο όνομα: Dar, που σημαίνει «δώρο».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα και αυτό δεν είναι το πρώτο δώρο αυτού του είδους από την Ρώσο ηγέτη. Τον Ιούνιο, έστειλε ένα κουτάβι Λαμπραντόρ σε ένα κορίτσι στην Tula. Ο κυβερνήτη της περιοχής παρέδωσε προσωπικά το σκύλο στο κορίτσι.

rt.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ