ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου» ενημερώνει τους γονείς ότι σύμφωνα με την αριθ. 40/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά την εισήγηση της επιτροπής επιλογής παιδιών που μοριοδότησε τα σχετικά κριτήρια, εγκρίνονται όλες οι αιτήσεις για εγγραφή και επανεγγραφή παιδιών στους παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2015-2016.

Λαμβάνοντας υπόψη οικογενειακούς λόγους, τις εργαζόμενες αλλά και άνεργες μητέρες, τη μέριμνα ώστε όλα τα παιδιά του Δήμου Τυρνάβου να περάσουν από το χώρο του παιδικού σταθμού για την κοινωνικοποίηση τους και την απόκτηση γνώσεων  από την προσχολική ηλικία, και φυσικά την επαρκή στελέχωση των παιδικών σταθμών σε προσωπικό και εξοπλισμό, ο Ο.Κ.Π.Δ.Τ. φροντίζει ώστε κανένα παιδί να μη μείνει εκτός αλλά να είναι σε σταθμό επιλογής των γονέων σύμφωνα με τις αιτήσεις τους.

Επισημαίνεται ότι  έχουν ήδη δρομολογηθεί και γίνονται απαραίτητες προμήθειες και  επισκευές στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των σταθμών ώστε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να μην υπάρχουν προβλήματα.

Οι γονείς θα ειδοποιηθούν από τις υπεύθυνες παιδαγωγούς κάθε σταθμού ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου τα παιδιά να ξεκινήσουν κανονικά, εφαρμόζοντας φυσικά την περίοδο της προσαρμογής αυτών στο σχολικό περιβάλλον.

Τέλος γίνεται γνωστό ότι το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» είναι σε εξέλιξη και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ