Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ

Η βρετανική αστυνομία αποκάλυψε ότι ανέκρινε οικογένεια τσιγγάνων Ρομά που θεωρεί ότι σχετίζονται με την απαγωγή του Μπεν στην Ελλάδα πριν από 24 χρόνια.

Ο Μπεν ήταν μόλις 21 μηνών όταν ήρθε για διακοπές με την οικογένειά του στην Κω το 1991 – ακριβώς πριν από 24 χρόνια, μια μέρα σαν σήμερα. Τώρα αξιωματικοί της αστυνομίας από το Νότιο Yorkshire αποκάλυψαν ότι τον Ιούνιο, προέβησαν σε ανακρίσεις μιας οικογένειας τσιγγάνων που ζουν στην ελληνική ηπειρωτική χώρα, μετά από νέες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία τους.

Έγγραφο της αστυνομίας αναφέρει ότι η μητέρα του Μπεν παρακάλεσε την αστυνομία για να επισκεφθεί την «παράξενη μικρή πόλη», όπου ζουν οι τσιγγάνοι, αφού υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι έβλεπαν ένα παιδί που ταιριάζει στην περιγραφή του Μπεν.

Η βρετανική αστυνομία ανακρίνει οικογένεια ρομά στην Ελλάδα για την απαγωγή του Μπεν«Αυτή η οικογένεια με έχει στοιχειώσει εδώ και δύο δεκαετίες» είπε η μητέρα του Μπεν «Είμαι πεπεισμένη ότι γνωρίζουν κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού μου». Η κα Νίντχαμ, είπε επίσης ότι οι γονείς της προσπάθησαν να επισκεφθούν την οικογένεια των τσιγγάνων για να τους ζητήσουν πληροφορίες για τον Μπεν, αλλά η οικογένεια τους απείλησε ότι θα τους πυροβολήσει αν δεν έφευγαν από εκεί.

www.lifo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ