ΚΕΛΛΑΣ:Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 

Μετά τη λήξη της συνεδρίαση της ΠΕ της ΝΔ, ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή ομόφωνη απόφαση των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ με την οποία αναλαμβάνει, και τυπικά, την προεδρία του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είναι μια απόφαση ικανή να αναζωογονήσει την παράταξη, να επανασυνδέσει τα στελέχη της με την κοινωνία και να αποτελέσει την αφορμή για επανένωση όλων των κεντροδεξιών δυνάμεων κάτω από τη σκέπη της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ εγγυάται την ομαλότητα, την ανασύνταξη των κομματικών μας δυνάμεων και την προετοιμασία για την μεγάλη νίκη στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.

Σε μια δύσκολη για τους πολίτες εποχή, έξι μήνες μετά την επικράτηση των δυνάμεων του λαϊκισμού και της καταστροφής που επέφεραν στον τόπο εξαιτίας της εγκληματικής τους διαπραγμάτευσης, η ΝΔ ξεκινάει την μεγάλη πορεία της συσπείρωσης όλων των υγειών κοινωνικών μονάδων και ομάδων, με στόχο την δημιουργία και έκφραση, για μια ακόμη φορά, ενός πλειοψηφικού ρεύματος, ικανού να οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα εποχή.

Με κοινωνική ευαισθησία και πίστη στις αρχές και τις αξίες του πολιτικού φιλελευθερισμού ξεκινάμε τη συνδιαμόρφωση με την κοινωνία ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της πατρίδας μας, με στόχο να βάλουμε ένα τέλος στις πολιτικές της λιτότητας που διέλυσαν τον ελληνικό λαό.

Σαν σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουλίου του 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ορκιζόταν Πρωθυπουργός, επικεφαλής της κυβέρνησης «Εθνικής ενότητας», παραλαμβάνοντας την εξουσία από τους στρατιωτικούς και ξεκινούσε την Μεταπολίτευση, την πιο στέρεη πολιτική περίοδο από τη σύσταση του ελληνικού κράτους. Σαράντα ένα χρόνια μετά οφείλουμε όλοι μας, πολιτική ηγεσία και κοινωνία, να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να βάλουμε τέλος στις μικροκομματικές αντιλήψεις του χθες και να δώσουμε στη χώρα το όραμα εκείνο που θα κινητοποιήσει όλες τις εθνικές δυνάμεις.

Η ΝΔ με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά, στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com