ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  71

Ραγδαίες οι εξελίξεις συντονισμένοι μου, αν και μετά το δεύτερο «ναι» των εθνοπατέρων μας στα προαπαιτούμενα  εκείνο που παραδοσιακά προέχει από καταβολής Ανδρέα που λέει ο λόγος, είναι τα μπάνια του λαού.

Ωστόσο, και εδώ θα μου επιτρέψεις να επιχειρήσω μια σοβαρή προσέγγιση με την απαραίτητη πολιτική «ανάγνωση» από κοντά, δύο ήταν τα θέματα που… επισκίασαν και αυτήν ακόμα την υπουργοποίηση  Χαϊκάλη, η περίπτωση Θηβαίου και το «φαινόμενο» Σπαλιάρας!

Και αν στην πρώτη περίπτωση ο «τι θα πει δύσκολες μέρες, εγώ τη βγάζω οικογενειακώς με 15 ευρώ γιατί… πολύ σ’ αγάπησα» τα «μάζεψε», στο πλαίσιο και της περιοδείας βεβαίως-βεβαίως που ωρίμασαν και οι ντομάτες καλοκαιριάτικα, στην περίπτωση Σπαλιάρας  τα πράγματα μπερδεύονται και μυρίζομαι… δάκτυλο!

Διότι σου λέει άλλο να βγάζεις το κομπιουτεράκι να υπολογίσεις που θα πρωτοπάει το 60άρι του ΑΤΜ και άλλο να κάνεις τη διαίρεση για να δεις από πότε έχει να… κατουρήσει ο Σπαλιάρας!

Ύστερα είναι και το «κεφάλαιο» Τατσόπουλος, που τρέμω στην ιδέα να βγουν οι δυο τους μπαρότσαρκα, δεν θα τους προλαβαίνουμε υποψιασμένε μου και λίγα… λένε.

Πάντως να μου το θυμηθείς, κάτι τέτοια κάνουν ορισμένοι και «βγάζουμε τα μάτια μας» συμπούρμπουλοι! Πες, πες ο Γιαννάκης την ψυλλιάστηκαν  οι εταίροι,  να 23% ΦΠΑ στα προφυλακτικά να’ χεις να πορεύεσαι Greek lover.

Επίσης όσο το σκέφτομαι- η σοβαρή προσέγγιση που προανέφερα, μην ταράζεσαι- το 15άρι του Θηβαίου για το οικογενειακό ευ ζην ο Σπαλιάρας  το’ χει μόνο για προφυλακτικά!

«Κόλπος»  θα μου’ ρθει, για να’ μαι  και στο πνεύμα αν και εκείνο που τελικά με κλόνισε ήταν άλλο, η παρέμβαση του ογκόλιθου της δημοσιογραφίας που ακούει στο όνομα Μπογδάνος!

Ποιος είναι αυτός ο Σπαλιάρας  που μου διαφεύγει και το «μικρό» του, αναρωτήθηκε ο υποψήφιος για… Πούλιτζερ  και κει πάνω θορυβήθηκα και μαζί μου και άλλες 4.000 υπάρξεις τουλάχιστο.

Αν και μεταξύ μας, τώρα που το ξανασκέφτομαι κομματάκι υπερβολικούς μας βρίσκω. Εδώ ο Σόιμπλε «πήρε» 10 εκατομμύρια Έλληνες, εμείς ασχολούμαστε ακόμη με Σπαλιάρα?

Περιμένοντας εναγωνίως παρέμβαση Άντζελας και Άδωνι, γιατί θα τους ρωτήσουν δεν μπορεί, ειδικά στην περίπτωση Γεωργιάδη είναι και… θεσμικό το ζήτημα λόγω ονόματος, εμείς πάμε τραγούδι.

Από το δίσκο ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, με την αγαπημένη φωνή του  Δημήτρη Μητροπάνου ακούμε ΤΟ’ ΧΩ, σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ