ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ;

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο Devon που κατασκευάζει τις καινοτόμες τσάντες για τα τρόλεϊ των σούπερ μάρκετ, περιμένει ότι θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις του.

Οι τσάντες βοηθούν τους πελάτες να οργανώσουν τα αγαθά τους γρήγορα.

Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεση των τσαντών στην Αυστραλία και σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεσή τους και στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και το Ισραήλ.

“Τους τελευταίους μήνες, οι πωλήσεις της τσάντας έχουν πραγματικά εκτοξευθεί. Ειδικά από τη στιγμή που οι άνθρωποι είδαν τις τσάντες στα social media », δήλωσε ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος Joby Cronkshaw.

Η τσάντα για τα καροτσάκια αποτελείται από τέσσερις σάκους που, με μια απλή κίνηση, απλώνεται μέσα στο τρόλεϊ του σούπερ μάρκετ, δίνοντας στον αγοραστή χωριστά τμήματα για να ταξινομεί τα ψώνια του.

Για τα καταστήματα που δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα σάρωσης των προϊόντων καθώς ψωνίζουν, αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να ξεφορτώνουν το καρότσι στο ταμείο, για να το ξαναφορτώσουν και πάλι, συντομεύοντας έτσι το χρόνο ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ο κ Cronkshaw, ο οποίος έχει κατοχυρώσει το σχεδιασμό της τσάντας, δήλωσε ότι αυτή η τσάντα θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της πλαστικής σακούλας.

Οι τσάντες που χωρούν μέχρι 15 κιλά ψώνια, έχουν σχεδιαστεί για να διαρκέσουν για χρόνια

“Δεν πρόκειται για μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, αλλά για μια πιο ωφέλιμη τσάντα. Ο καθένας μας έχει ένα ντουλάπι γεμάτο από επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες που συχνά ξεχνιούνται και δεν κάνουν την εμπειρία των αγορών ευκολότερη. Οι τσάντες για τρόλεϊ όμως την κάνουν. Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό στην αγορά αυτή τη στιγμή.”

Η εταιρεία, η οποία απασχολεί πέντε άτομα στη Βρετανία και κατασκευάζει τις τσάντες στην Κίνα, έχει πουλήσει 15.000 τσάντες από τα τέλη του περασμένου έτους και αναμένει οι πωλήσεις να φτάσουν το μισό εκατομμύριο μέχρι το 2018.

The Telegraph

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ