Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

Τρομερή εξέλιξη για Έλληνα διεθνή αμυντικό ο οποίος είναι με το στυλό στο χέρι αλλά περιμένει το… ΟΚ από τη γυναίκα του για να υπογράψει σε ομάδα του εξωτερικού!

4HJ 1Από το 2012 είναι στο εξωτερικό και τα πάει μια χαρά στην ομάδα που αγωνίζεται. Το ισπανικό πρωτάθλημα άλλωστε θεωρείται ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, στον κόσμο και ο ίδιος δεν θέλει ούτε να… ακούσει για την ώρα τα περί επιστροφής στην Ελλάδα. Έτσι, βρήκε συμβόλαιο – αρκετά καλό μάλιστα – σε ομάδα του εξωτερικού. ΟΚ, δεν είναι Primera Division το Ισραήλ, αλλά και πάλι ο Λουκάς Βύντρας, στον οποίο αναφερόμαστε, θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αυτό, όμως, θα συμβεί μόνο αν σύζυγός του πειστεί να αφήσει τη Βαλένθια, συνάμα και ο άνδρας της τη Λεβάντε, για να ζήσει μαζί του στο Ισραήλ. Ο Βύντρα έχει καθυστερήσει να υπογράψει με τη Χάποελ, διότι η σύντροφός του διατηρεί μεγάλες επιφυλάξεις και δεν αςποκλείεται να υπάρξει «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Έλληνα μπακ! Αν ως το βράδυ δεν έχει αλλάξει γνώμη η σύζυγός του, τότε το deal δεν θα γίνει ποτέ, αφού από τη Χάποελ θα εκπνεύσει η διορία που έχει δοθεί στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού…

onsports.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com