ΗΡΩΑΣ ΡΩΣΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ένας Ρώσος αστυνομικός ρίσκαρε τη ζωή του για να αποτρέψει τροχαίο ατύχημα που θα έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων παιδιών. 

Το Σάββατο, ο αξιωματικός, που τώρα θεωρείται πλέον ήρωας, Aleksandr Kosolapov, συνόδευε ένα κομβόι εννέα λεωφορείων που μετέφεραν περίπου 300 παιδιά, από μια θερινή κατασκήνωση στην πόλη Αμπακάν, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας Χακασίας, στη νότια Σιβηρία.

Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα άρχισε να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τα λεωφορεία όπου βρίσκονταν τα παιδιά.

Ο Kosolapov αντέδρασε ακαριαία. Θωράκισε με το περιπολικό του τα λεωφορεία των παιδιών, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο αντί να πέσει πάνω στα λεωφορεία, να πέσει επάνω του. Μια απόφαση που έσωσε εκατοντάδες ζωές.

Ως αποτέλεσμα της δυνατής σύγκρουσης, το περιπολικό στην κυριολεξία μετατράπηκε σε ένα σωρό από μέταλλο. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, και σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι θαύμα που είναι ακόμα ζωντανός.

Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο περιπολικό, είχε πέντε άτομα μέσα, συμπεριλαμβανομένου και ενός 10χρονου. Όλοι τους είχαν μικροτραυματισμούς.

Όσο για τα παιδιά στα λεωφορεία, είναι όλα σώα και αβλαβή, χάρη στον αστυνομικό.

rt.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ