ΣΜΗΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ (VIDEO)

Ένα βίντεο που γυρίστηκε στο λιμάνι της Ιαπωνικής πόλης Οσάκα και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει ένα σμήνος από λευκά σφαιρικά αντικείμενα άγνωστης προέλευσης να πετούν στον ουρανό. Το χαμηλής ποιότητας βίντεο προκάλεσε συζήτηση για εξωγήινη ζωή και UFO.

Το δύο λεπτών κλιπ δείχνει τα μυστηριώδη αντικείμενα να κινούνται γρήγορα στον ουρανό, κάνοντας και διάφορους σχηματισμούς.

Το βίντεο προκάλεσε προβληματισμό σε πολύ κόσμο για το τι θα μπορούσαν να είναι αυτές οι ιπτάμενες ….ανωμαλίες. Πολλοί μίλησαν ακόμη και για θεωρίες συνωμοσίας, ενώ κάποιοι άλλοι επεσήμαναν το γεγονός ότι τα UFO που εμφανίστηκαν πάνω από την Ιαπωνία μοιάζουν με αυτά που είχαν παρατηρηθεί τον Ιούνιο πάνω από το Hyde Park στο Λονδίνο, αν και η σύγκριση ανάμεσα στα δύο είναι δύσκολη καθώς τα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Λονδίνο, εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις UFO, ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο “εντοπίστηκε” κοντά στον ήλιο από ufoλόγους, σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η NASA και που είχε τραβήξει το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο (SOHO) στις 15 Ιουλίου 2015.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ