Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΦΑΛΑΝΗ

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, μετά τη διαβεβαίωση του δημάρχου Λαρισαίων κ. Καλογιάννη  πως «όλα λειτουργούν κανονικά στο Δήμο» προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, συνεχίζοντας την τακτική της ωραιοποίησης της πραγματικότητας, διαβεβαίωσε χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, πως “όλα λειτουργούν καλά στο δήμο Λαρισαίων”, την ίδια ακριβώς στιγμή που ο αρμόδιος Αντιδήμαρχός του κ. Μαβίδης επιβεβαίωνε την  καταγγελία της παράταξής μας πως τα έργα Βιοκλιματικής ανάπλασης στο Λόφο  του Φρούριου έχουν σταματήσει επειδή ο εργολάβος δεν έχει πληρωθεί  .

Σήμερα, μια μέρα δηλαδή μετά την επιβεβαίωση Μαβίδη, πληροφορούμαστε πως έχει σταματήσει και το έργο της αποχέτευσης στη Φαλάνη, εξαιτίας, και πάλι, της μη καταβολής χρημάτων στον εργολάβο του έργου. Ταυτόχρονα  η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί αμέτοχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι συμπολίτες μας, αδύναμη να παρέμβει.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όλα αυτά συμβαίνουν γιατί έχουν εστιάσει στην διεκδίκηση, και μόνο, της Πολιτιστικής πρωτεύουσας, αλλά οφείλουμε, για μια ακόμη φορά, να ενημερώσουμε τον Δήμαρχο πως τα προβλήματα στο δήμο είναι πολλά, τα οποία για να λυθούν δεν φτάνουν μόνο οι γενικόλογες διαβεβαιώσεις, αλλά σχέδιο, προγραμματισμό και δυναμική παρουσία. Αντιθέτως, η ωραιοποίηση της πραγματικότητας μόνο προβληματισμό και θυμηδία προκαλούν στους πολίτες.

Καλούμε τον Δήμαρχο να ενημερώσει υπεύθυνα τους δημότες πότε θα γίνει επανεκκίνηση των έργων  και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης, τα οποία επί των ημερών του πολλαπλασιάζονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ