ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΓΝΛ

Με  την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων από το διοικητή Κώστα Καραμπάτσα δύο σημαντικά έργα βιοϊατρικού εξοπλισμού για τις κλινικές και τα τμήματά του Π.Γ.Ν. Λάρισας υλοποιούνται. Τα έργα προϋπολογισμού  190.932,90€ , από πόρους του ΕΣΠΑ, αφορούν:

–              Δύο (2) αναλυτές αερίων αίματος, μία (1) μεγάλη φυγόκεντρο, ένα (1) μικροσκόπιο φθορισμού με κάμερα για την κάλυψη αναγκών της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, συνολικής αξίας 31.586,40 € με το Φ.Π.Α.,

–              Μία (1) ψυχόμενη φυγόκεντρο για την κάλυψη αναγκών της Πανεπιστημιακής Ενδοκρινολογικής Κλινικής, αξίας 9.471,00 € με το Φ.Π.Α. και

–              Ένα σύστημα ακτινοβόλησης μονάδων αίματος για την κάλυψη αναγκών του τμήματος Αιμοδοσίας, αξίας 149.875,50 € με το Φ.Π.Α..

Το Δ.Σ. των νοσοκομείων της Λάρισας  συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς και συνεχόμενες συνεδριάσεις τις ενέργειες για την ολοκλήρωση όλων των έργων Ε.Σ.Π.Α. και για τα δύο νοσοκομεία της πόλης, σε στενή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα  Αγοραστό και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας .

FOTO : Κ.Καραμπάτσας και μέλη Δ.Σ.  Γ.Καρυπίδης και Π.Αναγνωστοπούλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ