ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τσιγγάνικο χρώμα είχε ο τελικός στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5χ5 που διοργάνωσε ο ΟΠΑΚΠΑ Φαρσάλων, με την ομάδα των ΠΥΡΑΥΛΩΝ να κατακτά αήττητη το CHAMPIONS LEAGUE νικώντας στον τελικό τους BOBAY με 5-3 (για πρώτη φορά). Ο τελικός διεξήχθη μπροστά σε 300 Φαρσαλινούς,με τους υποστηρικτές των Πυραύλων να είναι οι περισσότεροι και οι πιο εκδηλωτικοί.

Οι ΠΥΡΑΥΛΟΙ (που είναι η αρχαιότερη ομάδα του τουρνουά) προηγήθηκαν με 1-0 με τον Θαν. Μαντέλα. Το 2-0 έκανε ο Καρακώστας Παν. και το γήπεδο πήρε «φωτιά». Όμως οι BOBAY ανέλαβαν αμέσως δράση και ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Απ. Θεοχάρη. Όμως πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παν. Καρακώστας δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2 (τέλος Α’ ημιχρόνου)

Στην επανάληψη με αυτογκόλ οι ΠΥΡΑΥΛΟΙ πήραν προβάδισμα, αυξάνοντας το σκορ σε 4-2. Το 5-2 σημείωσε και πάλι ο Καρακώστας, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-3 από τον Απ. Θεοχάρη.

Το σφύριγμα του διαιτητή Στεργιόπουλου βρήκε τους τσιγγάνους να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

Νικητές και ηττημένοι παρέδωσαν ποδοσφαιρικό ήθος σε έναν τελικό που είχε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και στο τέλος δίκαια χειροκροτήθηκαν από όλους τους φιλάθλους.

Την απονομή στους νικητές πραγματοποίησε ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος και στους ηττημένους η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ Δέσποινα Συροπούλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΠΥΡΑΥΛΟΙ (Κ.ΡΟΦΑΛΗΣ)

ΤΑΣΙΟΣ, ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΣΩΚΡ, ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΠΑΝ, ΜΠΑΝΤΗΣ ΣΩΤ, ΜΠΑΝΤΗΣ ΒΑΓ, ΜΑΝΤΕΛΑΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝ, ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΛΙΠΗΣ.

ΒΟΒΑΥ

ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΝΙΚ, ΜΠΕΝΟΣ, ΜΗΤΑΣ, ΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘ, ΜΠΕΡΣΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓ, ΓΚΟΥΝΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΠ, ΤΛΟΥΠΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Να θυμίσουμε και τους νικητές των τελευταίων 5 χρόνων.

ΤΟ 2010: SELECAO – ΑΕΤΟΙ 7-3

2011: SELECAO – ΟΛΑ 10 0-3

2012: ΟΛΑ 10 – OSFP 0-2

2013: ABISELECTE – OSFP 5-2

2014: ABISELECTE – VERDE 7-2

2015: ΠΥΡΑΥΛΟΙ – BOBAY 5-3

EUROPA LEAGUE

Πριν από το μεγάλο τελικό είχαμε τον τελικό του EUROPA με την ομάδα των ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ να κερδίζουν το τρόπαιο, επικρατώντας των MAESTROS στα πέναλτι 4-3 (κ. αγώνας 1-1)

Τα ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ στον ημιτελικό απέκλεισαν τους ROSSONERI με 6-5 (πετυχαίνοντας τη πρώτη τους νίκη), ενώ οι MAESTROS ήρθαν πρώτοι στον Γ’ όμιλο (έχοντας μια ήττα), απέκλεισαν τους GANNERS με 2-0. Ο μικρός τελικός είχε δυστυχώς έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ηττημένων για την διαιτησία.

Οι MAESTROS προηγήθηκαν 1-0 με τον Τάσο Μουστάκα. Οι «ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΔΕΣ» ισοφάρισαν 1-1 με τον Τζερεμέ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα «πέναλτι».

Εκεί όπου τα ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ αστόχησαν μόνο σε ένα (Πατσουράκος), έναντι δύο των MAESTROS (Κούρος, Μπουλάρι) και πήραν το κύπελλο από τα χέρια του αντιπροέδρου του ΟΠΑΚΠΑ, Κυριαζή Αποστόλη (του οποίου το κύπελλο ήταν προσφορά)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

MAESTROS (ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΝΤΑΡΑΣ, ΚΟΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΠΟΥΛΑΡΙ, ΤΡΑΝΤΟΣ, ΧΡΥΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ.

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (ΜΠΟΓΚΑΣ ΘΟΔ)

ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ, ΚΟΥΡΟΣ ΧΡ, ΤΣΙΑΜΠΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΕΡΕΜΕΣ, ΜΕΤΣΕ, ΒΟΤΣΗΣ, ΜΟΥΤΚΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ