ΤΑ WINDOWS 10 ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ

Μεγάλη δυσαρέσκεια έχουν εκφράσει τις τελευταίες ώρες οι χρήστες των Windows 10, του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αφού πρέπει πλέον να πληρώσουν για να παίζουν πασιέντζα. Το δημοφιλές παιχνίδι είναι ένα από τα πολλά που έχουν ενημερωθεί και ομαδοποιούνται σε μία εφαρμογή που ονομάζεται “Microsoft Solitaire Collection”.

Οι χρήστες που θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια χωρίς να διακόπτονται από πληθώρα διαφημίσεων πρέπει να πληρώσουν 9.99 δολάρια το χρόνο. Η πασιέντζα συμπεριλαμβάνονταν δωρεάν στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα της Microsoft από τα Windows 3.0. Όσοι προσπάθησαν να παίξουν τη δωρεάν έκδοση υπομένοντας τις διαφημίσεις δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι.

Σύμφωνα με το PC Gamer:. «Οι εν λόγω διαφημίσεις δεν είναι οι μικρές στατικές που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Την ώρα που παίζετε “τρέχουν” σε ολόκληρο το παράθυρο της πασιέντζας, κάποιες για 15 δευτερόλεπτα και μερικές για 30 δευτερόλεπτα, ενώ, δε μπορείτε να τις σταματήσετε». Η Microsoft δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα χιλιάδες αιτήματα των χρηστών για απελευθέρωση της πασιέντζας.

lifo.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com