«ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ»

Αν ο μαζοχιστής μέσα σας είναι έτοιμος για την τακτική σας δόση σεξιστικών σκουπιδιών από το Fox News, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η οικοδεσπότης του καθημερινού show, Outnumbered, Αντρέα Τάνταρος, μιλούσε για ένα πρόσφατο άρθρο του Glamour που προκάλεσε αποστροφή σε όλο τον κόσμο εξαιτίας των σεξιστικών συμβουλών του για το πώς να κάνεις έναν άνδρα να σε ερωτευθεί παράφορα, συμπεριλαμβανομένων των να του ανοίγεις την πόρτα γυμνή, να τον αφήνεις να λύνει αυτός τα προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου αντί να τα λύνεις μόνη σου, να του δείχνεις την αγάπη σου ετοιμάζοντάς του με αγάπη το φαγητό του και το ποτό του ανά πάσα στιγμή!

Ήταν τόσο κακό το άρθρο με τον τίτλο «13 μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να σε ερωτευθεί κάποιος παράφορα», που τελικά αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα του Glamour, και οι συντάκτες του παραδέχτηκαν ότι ήταν σαν να διάβαζε κανείς ένα «εγχειρίδιο γάμου του 1950″.

3Όμως η Αντρέα Τάνταρος καθόλου δεν πίστευε ότι οι συμβουλές αυτές ήταν ξεπερασμένες.

Την Πέμπτη, στο show της είπε στις γυναίκες οτι θα πρέπει «να είναι πάντα έτοιμες” να ετοιμάζουν στον άντρα τους ένα σάντουιτς μετά το σεξ, να του πηγαίνουν μια μπύρα μετά το ντους του, αν δεν θέλουν να το σκάσει με κάποια άλλη που μαγειρεύει καλύτερα.

Η Τάνταρος πρόσθεσε ότι “αν δεν του ανοίγετε την πόρτα με τα εσωρούχά σας, ίσως σας παρατήσει για τη γειτόνισσα».

Η δε συμπαρουσιάστριά της, Stacey Dash, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι γι αυτό τα ποσοστά διαζυγίων είναι τόσο υψηλά. Οι γυναίκες δεν ξέρουν πλέον πώς να φροντίζουν τους άντρες».

Μας συγχωρείτε! Μάλλον πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα κρύο ντους, και ελπίζουμε ότι ένας άνδρας θα μας περιμένει με μια παγωμένη μπύρα όταν τελειώσουμε…

i100.independent.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ