ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  72

«Καυτές» οι εξελίξεις ακροατή μου, έτσι για να πάμε ασορτί με τον υδράργυρο βρε  αδερφέ και ζήτω που… καήκαμε! Τα πιο hot της εβδομάδας που θα ανέφερε και το νεανικό δελτίο του STAR,το οποίο και επικαλούμαι εν τη απουσία της «μεγάλης οικογένειας» του ΑΝΤ1 που μας άφησε από την Παρασκευή στα κρύα του λουτρού

με… αγάπη κυρία Μαρί μου, η υπόθεση Παπασταύρου, οι… σαρωτικές αλλαγές στο κανάλι του Αμαρουσίου και ΦΥΣΙΚΑ το πουκάμισο του Γιάνη!!

Και όπως καταλαβαίνεις υποψιασμένε μου ξεκινώ απ’ το πιο σοβαρό, ήτοι το λαχούρι του τέως υπουργού. Βλέπεις,  και εδώ θέλω να με πιστέψεις διότι το «βασάνισα» μέσα μου, όταν από τον Πρωθυπουργό μέχρι και  τον Κυριάκο (ένας είναι ο Κυριάκος αμετανόητοι) και μια γνωστή μου βοηθό μανικιούρ- πεντικιούρ όλοι ασχολούνται με τις στιλιστικές  επιλογές του Βαρουφάκη, πως θα μπορούσα να το παραβλέψω?

Προσπερνώντας «κιτρινισμούς» και μισαλλόδοξες συγκρίσεις  τύπου Ταμτάκος, Φλωρινιώτης κλπ, που δεν τις καταλαβαίνω και ως εκ τούτου θεωρώ πως στερούνται σοβαρότητας- διότι είπαμε το θέμα από μόνο του είναι σοβαρό- θα σταθώ στον τρόπο που αντιμετώπισαν το θέμα συνάδελφοι εξ Αθηνών.

Ο ορισμός της υπεύθυνης στάσης για την οποία νοιώθω περήφανη ως συνάδελφος και ευθύς αναπαράγω! Έγινε έρευνα αγοράς σου λέει! Βρήκαμε ίδιο σε μπλιδάκ’ και μάλιστα σε προσφορά, θρίαμβος!!

Και επειδή το… βαρύναμε πάμε και σε πιο επουσιώδη, να ας πούμε στην πολύτεκνη «οικογένεια» Κυριακού. Αλαλαγμός από την Παρασκευή κατά Μαρούσι μεριά με το κανάλι να μεταδίδει πλέον το ΟΧΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 σε νέα βερσιόν!

Αθάνατες εποχές καναλάρχα  μου, με το Μητσοτάκη να κυβερνάει και το λογότυπο ακόμη της… οικογενείας σας χρυσό αν δε λαθεύω!

Πάνω από 30 βρέθηκαν «εκτός οικογενείας» και αν το αγαπημένο δίδυμο Ράντου-Λυγίζου  πρόσφερε κάποτε  άφθονο γέλιο, η παράσταση Στρατή Λιαρέλη  ήταν κυριολεκτικά για κλάματα. Ανακοίνωσε τις απολύσεις και πήγε διακοπές ο αναλυτής που μας κατακεραύνωνε για τους δείκτες ανεργίας, αφήνοντας μας αμανάτι τους «Συμμαθητές» αντί για δελτίο ειδήσεων!

Ατυχής επιλογή ή μήπως όχι? Γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι το λες και «να, πάρε ένα μάθημα με… αγάπη και από Σεπτέμβρη και σεις οι υπόλοιποι στη… γαλέρα με τον κηδεμόνα σας!»

Τίτλοι τέλους με Παπασταύρου. Εδώ τι να πρωτοθαυμάσεις, τα «δεκανίκια» της ΝΔ στον εκλεκτό της ή την απίστευτη εξήγηση «δεν ήταν δικά μου» που δόθηκε?

Πάντως για να είμαστε ακριβείς δεν είναι και απίθανο, δηλαδή δεν κατάλαβα πόσες φορές δεν σας έτυχε να κρατήσετε 5,5 εκατομμύρια ευρώ με συνδικαιούχο  τη μανούλα και τώρα το αμφισβητείτε? Φρίττω με την καχυποψία σας!!

Όσο για τραγούδι, η εκπομπή προτείνει ανεπιφύλακτα ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙ, σε στίχους Άκου Δασκαλόπουλου  και μουσική Σταύρου Κουγιουμτζή, από το δίσκο ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα.

Καλοφορεμένο βρε  και καλή ακρόαση…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ