ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ 2

Τελικά πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να πας τη μία να ψηφίζεις νόμο καταστροφικό και σε λίγες μέρες να γυρίζεις και να καταθέτεις ερώτηση με την οποία ζητάς να πάρουν πίσω την καταστροφική διάταξη που ψήφισες. Ο λόγος για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ οι οποίοι στο νομοσχέδιο για τα πρώτα προαπαιτούμενα ψήφισαν υπέρ της καθιέρωσης ΦΠΑ στα φροντιστήρια και λίγες μέρες μετά κατέθεσαν ερωτήσεις ζητώντας να μην ισχύσει αυτό που ψήφισαν.

***

Στρώνει έδαφος ο Μ. Χαρακόπουλος για να προετοιμάσει τους ψηφοφόρους του αγρότες για τα μέτρα που θα ψηφίσει στο πλαίσιο της απόφασης της ΝΔ να στηρίξει με νύχια και με δόντια τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή και η οποία φέρνει φοροτσουνάμι στον αγροτικό κόσμο. Σύμφωνα με το Λαρισαίο γίγαντα της πολιτικής η φορολόγηση των αγροτών είναι αναγκαίο κακό αφού η κυβέρνηση έκανε προσλήψεις τις οποίες κάποιοι θα πρέπει να πληρώσουν. Φυσικά δεν μας είπε γιατί η κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου, που έκανε απολύσεις, έβαλε συντελεστή φορολογίας 13% στους αγρότες και φορολογούσε τις επιδοτήσεις.

***

Μεγαλούργησε πάλι σήμερα ο φωστήρας της πολιτικής και πρωτοπαλίκαρο του Β. Βενιζέλου Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος απείλησε να τινάξει τη χώρα στον αέρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διώξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.  Οπως ανέφερε ο γίγαντας “το ΠΑΣΟΚ δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση και κατά συνέπεια δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αν ο Τσίπρας δεν διώξει τη Ζωή”. Οτι και να πούμε είναι λίγο.

***

Τελικά αυτή η κ. Σαβαϊδου των εσόδων μπήκε στη θέση αυτή για να μαζεύει έσοδα ή για να βοηθά ημέτερους και διαπλεκόμενους να ξεφεύγουν, και τί λένε για αυτό οι κύριοι των θεσμών που την ελέγχουν;

***

Προσπαθώ τους τελευταίους δύο – τρεις μήνες να καταλάβω τί θέλει να πει ο μέγας Αλέξης Μητρόπουλος, αλλά δυστυχώς όσο και να προσπαθώ δεν το πετυχαίνω. Εκεί που πάω να τον πιάσω εκεί μου ξεφεύγει. Πάντως επειδή το συζήτησα και με άλλους, μάλλον το πρόβλημα το έχει ο καθηγητής που δεν ξέρει τί λέει. Και δυστυχώς επειδή είναι από τα αγαπημένα παιδιά των καναλιών της διαπλοκής, τον ακούμε συχνά πυκνά να λέει αρλούμπες.

***

Αλλο πάλι και τούτο. Δημιουργήθηκε ομάδα στο facebook με θέμα να φύγει Ζωή από τη θέση της προέδρου της Βουλής. Εγώ λέω να κάνουμε μια άλλη ομάδα που θα απαιτεί να σταματήσουν όλοι αυτοί οι μ@λ@κες να ασχολούνται με τη Ζωή και το Βαρουφάκη. Λέτε να το επιχειρήσουμε;

***

Για όσους ανησυχούν και δεν τους πιάνει ο ύπνος πρέπει να πούμε ότι ο Χρήστος Ζώης θα μείνει και πάλι εκτός Βουλής αν οι εκλογές γίνουν εντός δεκαοκτάμηνου από τον Ιανουάριο αφού σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη οι λίστες της ΝΔ θα καταρτιστούν βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών τόσο για τους βουλευτές όσο και για τους επιλαχόντες. Αρα επιστρέψει, δεν επιστρέψει στη ΝΔ ο Χρήστος θα πρέπει να περιμένει για να επιστρέψει και στη Βουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ