ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ψυχικό του Δήμου Κιλελέρ ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους για το έργο υδροδότησης που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή και το οποίο έδωσε λύση στην ύδρευση των χωριών.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στη μελέτη κατασκευής μιας σειράς έργων για την οριστική επίλυση του προβλήματος ύδρευσης της συγκεκριμένης περιοχής που περιλαμβάνει τα χωριά Ψυχικό, Άγιος Γεώργιος, Κυπάρισσος, Ζάππειο, Αγία Παρασκευή, Χαρά και Δίλοφος.

Οι κάτοικοι του Ψυχικού ευχαρίστησαν τη νέα δημοτική αρχή για τις πρωτοβουλίες που πήρε και οι οποίες έδωσαν λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής που σχετίζεται με το σημαντικότερο αγαθό, το νερό. Στη συνέχεια ο δήμαρχος άκουσε τα αιτήματα των κατοίκων που αφορούν σε έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στο χωριό τους και δεσμεύτηκε ότι θα τα μελετήσει και σταδιακά θα προβεί στην εκτέλεσή τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Α. Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Κραννώνα Σ. Καλέτσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Σωτηρίου και Ι. Ζαχαριάς, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Κραννώνα και Ψυχικού Κ. Τσιαγκλάνης και Ν. Γκαμπλιάς και κάτοικοι του Ψυχικού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ