ΝΕΚΡΟΣ 49ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΛΟΥ

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε πριν από λίγη ώρα στις 1.15 μ.μ., 49χρονος μοτοσικλετιστής στην οδό Βόλου στο ύψος της διασταύρωσης Μελισσοχωρίου, όταν για άγνωστη αιτία χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Δυστυχώς ο γιατρός και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν το θάνατο του άτυχου μοτοσικλετιστή.

Εν τω μεταξύ σοβαρά τραυματισμένος με κατάγματα και χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας συνεπιβάτης του 38χρονου στη μοτοσικλέτα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Λάρισας.

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα (05-08-2015) και περί ώρα 13:15 στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 49χρονος με συνεπιβάτη 30χρονο συγκρούστηκε με ομόρροπα κινούμενο και προπορευόμενο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ