ΤΟ «ΣΗΚΩΣΕ» Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ «ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ» ΤΟ… TWITTER!!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η Εθνική μας,  που σε ένα ματς που «έσπαζε» καρδιές κατέκτησε το Ευρωπαϊκό,  με την τηλεθέαση να «χτυπάει» κόκκινο και όλη την  Ελλάδα να παρακολουθεί το… σόου Μπέου  που ακολούθησε!

Με το μετάλλιο στο στήθος ο δήμαρχος της γείτονος  και το βαρύτιμο τρόπαιο  αγκαλιά να δείχνει μάλλον άνετος, παρά τα βουλεύματα που εκκρεμούν και τα 4 κακουργήματα που βαραίνουν  την πλάτη του!

«Γκρεμίστηκε» από σχόλια το διαδίκτυο τόσο για το Μπέο  όσο και για τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, που έσπευσε να του… χαρίσει το μετάλλιό του επιβραβεύοντας έτσι « τους κόπους του για μια άψογη διοργάνωση»  και προφανώς… ξεχνώντας ότι του έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε ενασχόληση με τον αθλητισμό από το 2011!!

Τώρα θα μου πείτε γκρινιάζω, άλλωστε εδώ βραβεύτηκε με την ιδιότητα του δημάρχου και όχι του μεγαλοπαράγοντα  που αναμείχτηκε σε σκάνδαλα και «στημένα».

Μια εικόνα χίλιες λέξεις όμως κ. Βασιλακόπουλε, βάρδα μόνο μην πάρουν είδηση οι Τούρκοι σε ποιο «μπουμπούκι» χάρισες τον ιδρώτα των παιδιών και σου ασκήσουν έφεση για ύποπτο ματς, γιατί είπαμε ΕΜΕΙΣ το Μπέο  τον κάναμε δήμαρχο!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ