Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΛΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΡΑΣΙΟΥ

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του paidis.com γα διοργάνωση από ιδιώτες και με εισιτήριο του καλλιτεχνικού προγράμματος της φετινής γιορτής κρασιού ο δήμος Τυρνάβου προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση των τριών συναυλιών στις 28, 29 και 30 Αυγούστου εντός ξεχωριστά οριοθετημένου  χώρου στο  πάρκο της γιορτής.

Παράλληλα ορίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι, που θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου, θα μπορούν να εισπράττουν εισιτήριο ύψους έως 5 ευρώ για κάθε ημέρα ανά άτομο.

Αναλυτικά η πρόσκληση που υπογράφει ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμαρχος Τυρνάβου γνωστοποιεί την απόφαση να αναθέσει την οργάνωση συναυλιών στο χώρο του πάρκου «Αγίου Γεωργίου» στον Αμπελώνα, στα πλαίσια της ετήσιας Γιορτής Κρασιού και στις ημέρες 28η, 29η και 30η Αυγούστου 2015 και ώρες 10:00 μ.μ. έως 02:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως τις σχετικές προτάσεις τους που θα πρέπει να καλύπτουν τουλάχιστον τις παρακάτω απαιτήσεις:

  • Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με εγνωσμένης αξίας εκτελεστές, έντεχνου, λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού
  • Ηχητική κάλυψη των συναυλιών και φωτισμό σκηνής
  • Οργάνωση του χώρου με τραπεζοκαθίσματα πλαστικά λευκού χρώματος
  • Δυνατότητα λειτουργίας δύο καντινών δικής τους επιλογής για την παροχή πρόχειρων φαγητών και ποτών (οινοπνευματωδών, αναψυκτικών, καφέδων κ.λπ.)
  • Τοποθέτηση πέντε τεντών (παγόδες) διαστάσεων 5,0 μ. Χ 5,0 μ., επικαλυπτόμενες με πλαστικοποιημένο τεντόπανο λευκού χρώματος, 150 πλαστικές καρέκλες λευκές, και 20 τραπέζια πλαστικά λευκά διαστάσεων τουλάχιστον 0,80 μ. Χ 1,40 μ. για τις ανάγκες του Δήμου
  • Παροχή ηχητικής εγκατάστασης για υποστήριξη δύο συναυλιών με τετραμελή ορχήστρα ρεμπέτικου τραγουδιού και δύο φωνές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κοινόχρηστους χώρους που θα υποδειχθούν από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, καφετέριες) στο κέντρο της πόλης του Αμπελώνα
  • Παραχώρηση όλου του εξοπλισμού (ηχητικά, φωτισμό, καντίνες, τραπεζοκαθίσματα) του συναυλιακού χώρου την 31η Αυγούστου 2015, προκειμένου να υλοποιηθεί συναυλία του Α.Ο. «Αμπελωνιακός».

Το τέλος υπέρ της ΑΕΠΙ ή άλλης αντίστοιχης εταιρείας δικαιωμάτων των συναυλιών στο χώρο της γιορτής κρασιού Αμπελώνα θα βαρύνει αποκλειστικά τους διοργανωτές.

Οι ενδιαφερόμενοι διοργανωτές, δύνανται να ορίσουν εισιτήριο εισόδου στον χώρο που θα οριοθετηθεί από τον Δήμο για την πραγματοποίηση των συναυλιών, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα πέντε (5) ευρώ.

Οι λοιπές συνοδές δράσεις της γιορτής κρασιού Αμπελώνα 2015 θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Τυρνάβου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν εγγράφως τις προτάσεις τους έως την Τετάρτη 12η Αυγούστου και ώρα 10:30 π.μ. στο Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών (αρμόδιοι υπάλληλοι κ.κ. Μπαντραλέξης Παν. & Καλαμπούκα Χάιδω, τηλ.2492 3 50120, 132)”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ