«ΕΛΑΜΨΑΝ» ΟΙ ΑΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (ΦΩΤΟ)

Με την επικράτηση της ελληνικής ομάδας ολοκληρώθηκε χθες η Διεθνής Συνάντηση μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας και Κύπρου στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο στάδιο Αλκαζάρ. Στους αγώνες οι παίδες συγκέντρωσαν 101 βαθμούς έναντι 92 της Κύπρου και οι κορασίδες 104,5 βαθμούς έναντι 96,5 των Κυπρίων.

«Έλαμψαν» με τις επιδόσεις τους οι άλτες της ελληνικής αποστολής με τους Καραγκούνη και Παπανικολάου στους παίδες να επικρατούν στο μήκος με 6.84 και 6.78μ. αντίστοιχα, ενώ στις κορασίδες Σαρασλάνη  με 5.63μ. και Μπαλαμούτη  με 5.60μ. ξεχώρισαν στο ίδιο αγώνισμα αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια του κοινού που χειροκρότησε όλες τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Θερμή η συμπαράσταση των φιλάθλων και για τον αθλητή της ΑΕ Λάρισας Χρήστο Μαγρίτη  που αγωνίστηκε στα 200μ. κατακτώντας την 4η θέση με χρόνο 22.76.

agon4 agon2 agon5Τους αγώνες διοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του ΕΑΚ Λάρισας.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που έφεραν μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση στην περιοχή, αφού πρόκειται για μια Διεθνή Συνάντηση που πραγματοποιείται εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των φίλων του κλασσικού αθλητισμού μιας  και αναδεικνύει  τους αυριανούς πρωταθλητές του στίβου!

Ειρήνη Παπουτσή

Φωτο: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ