ΣΕΞ: ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Υπάρχουν κάποια στατιστικά στοιχεία, που σίγουρα δε γνωρίζατε… Την απάντηση την έδωσαν επιστημονικές έρευνες. Ποιος είναι ο μέσος όρος σεξουαλικών συντρόφων; Πόσο συχνά έχετε οργασμό; Και γιατί το κάνετε; Διαβάστε μερικά από τα πιο απίστευτα στοιχεία σχετικά με το σεξ.

– Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ένας Μαροκινός αυτοκράτορας, γέννησε “τουλάχιστον 342 κόρες και 525 γιους, και από 1721, έχαιρε περίσσιας φήμης για τους 700 άρρενες απογόνους του!!!. (Πηγή: “Why Evolution Is True”,Viking, 2009). Το παγκόσμιο ρεκόρ περισσότερων παιδιών κατέχει μία Ρωσίδα του 18ου αιώνα. Απέκτησε 69 παιδιά, με 27 εγκυμοσύνες εκ των οποίων οι 16 ήταν με δίδυμα, οι 7 με τρίδυμα και οι 4 με τετράδυμα.
– Περίπου το 5 τοις εκατό των 40ρηδων και το 15%- 25% των 65ρηδων αντιμετωπίζει στυτική δυσλειτουργία… (Πηγή: National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases)
– Ενώ το 75% των ανδρών φθάνει πάντα σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, μόνο το 29% των γυναικών αναφέρουν το ίδιο. (Πηγή: National Health and Social Life Survey)
– Τουλάχιστον το 50% των σεξουαλικά ενεργών ανδρών και γυναικών θα έχει μια λοίμωξη των γεννητικών οργάνων HPV σε κάποια στιγμή στη ζωή τους. (Πηγή: Centers for Disease Control and Prevention)
– Σύμφωνα με τις Ερευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώ ολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά.
– Σύμφωνα με έρευνα σε ενήλικους 20-59 ετών, οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο 4 ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ οι άντρες έχουν 7. (Πηγή: National Center for Health Statistics)
– Ο μέσος όρος μήκους του πέους σε στύση είναι 13-18 εκ., ενώ ο μέσος όρος πάχους είναι 10-15 εκ. (Πηγή:  Kinsey Institute)
– Τη στιγμή του οργασμού οι χτύποι της καρδιάς φτάνουν τους 140 και στους άντρες και στις γυναίκες. Μια γυναίκα θα κάνει 3.000 φορές σεξ (κατά μέσο όρο) κατά τα γόνιμα χρόνια της, ενώ ένας άντρας κατά τη διάρκεια όλης του της ζωής, θα εκσπερματίσει 17 λίτρα σπέρμα, δηλαδή μισό τρισεκατομμύριο σπερματοζωάρια.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ