ΑΕΛ: ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΜΕ ΝΑΓΙΑΡ!

«Ντόμινο» οι εξελίξεις καθώς ο υποβιβασμός της Κέρκυρας «έντυσε» στα βυσσινί τον 27χρονο διεθνή Αργεντινό Σεμπαστιάν Ναγιάρ!

«Μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες ο επιτελικός μέσος των «Φαιάκων» μετά την εξαιρετική αγωνιστική του παρουσία την περασμένη σεζόν κέντρισε το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της ΠΑΕ, που κατάφεραν να… αποσπάσουν την υπογραφή του για συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας.

«Κοινό μυστικό» στα δημοσιογραφικά γραφεία το μεταγραφικό «χτύπημα», με τον ενθουσιασμένο μετά τη 10άρα με τα Άγραφα Κούγια  να μην κρύβει την ανυπομονησία του για τις εξελίξεις στο νησί.

Ο Ναγιάρ  βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και στη διάθεση του Ντόστανιτς, ενώ οι φίλαθλοι θα τον απολαύσουν στο φιλικό που ορίστηκε στις 14 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ

Φιλικές αναμετρήσεις με δύο προσεχείς αντιπάλους στο πρωτάθλημα ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αναμετρήσεις τα Τρίκαλα, στις 19 Αυγούστου και τη Λαμία στις 22 του μηνός, με τους υπεύθυνους να κινούνται και για το κλείσιμο ενός φιλικού στο AEL FC ARENA, με το Ράτκο  Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του να αναζητούν «δυνατό» αντίπαλο.

… ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Τέλος, μετά τον Κ. Κουρτεσιώτη  τη δικαστική οδό για την καταβολή των δεδουλευμένων του ακολούθησε και ο Μ. Αποστολίδης.

Ο 32χρονος πορτιέρο, που πλέον αγωνίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης, κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΛ προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ