ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τελικά φαίνεται ότι στο δήμο Τυρνάβου έχουν μπλέξει τα μπούτια τους γύρω από το θέμα της διοργάνωσης της φετινής γιορτής κρασιού και της ανάθεσης της διοργάνωσης των συναυλιών, που θα πραγματοποιηθούν τις τρεις μέρες της εκδήλωσης, σε ιδιώτες.

Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε υπογεγραμμένη από τον δήμαρχο πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την οποία καλούνταν όσοι επιθυμούν να διοργανώσουν τις συναυλίες να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο δημαρχείο (η σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου στις 6 Αυγούστου), χθες (10 Αυγούστου) υπήρξε ανακοίνωση στην ίδια σελίδα στην οποία αναφέρεται ότι «…για τη διοργάνωση του φετινού συναυλιακού προγράμματος, ο Δήμος παραχωρεί στους ίδιους σχεδόν ιδιώτες, τον συναυλιακό χώρο, τη λειτουργία δύο καντινών εντός του συναυλιακού χώρου και τη δυνατότητα επιβολής εισόδου στις συναυλίες, ύψους 5,00 €».

Επομένως, παραχώρησαν το χώρο στους “ίδιους σχεδόν ιδιώτες” τη Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν προτάσεις μέχρι και αύριο, Τετάρτη!

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς πρόκειται για μία σκανδαλώδη συμπεριφορά, η οποία αν και δεν έχει οικονομικά κίνητρα, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την αγωνία της ηγετικής ομάδας της δημοτικής αρχής να φέρει σε πέρας ένα εγχείρημα, για το οποίο ελάχιστοι γνώριζαν στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας και κανείς στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μέχρι τη στιγμή που υπήρξε το σχετικό ρεπορτάζ του paidis.com.

Αλλά ακόμη και όταν έγινε γνωστή η παραχώρηση της διοργάνωσης των συναυλιών σε ιδιώτες, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οτι η ίδια ηγετική ομάδα, απομονωμένη από τους υπόλοιπους, επιχείρησε να διαψεύσει τα γραφόμενα. Διαψεύστηκαν όμως παταγωδώς από τα ίδια τα γεγονότα και τις εξελίξεις.

Πρώτα αναγκάστηκαν να δημοσιεύσουν πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την οποία όμως στη συνέχεια ουσιαστικά ακυρώνουν – όπως γράφουμε και παραπάνω- με ανακοίνωσή τους.

Αναγκάστηκαν να αυτοδιαψευστούν και, το χειρότερο, να είναι σήμερα έκθετοι απέναντι στην ίδια τους τη δημοτική ομάδα, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Για του λόγου το αληθές παρουσιάζουμε αποσπάσματα από την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (6/8) και από τον ανακοίνωση για τη γιορτή κρασιού (10/8) για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

skandalo1

 

 

skandalo2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ