1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

Ο Σύλλογος Νεολαίας Νίκαιας παρουσιάζει το πρώτο του φεστιβάλ, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Νίκαιας με μπάντες από όλη την Ελλάδα. Στο χώρο θα λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 19:00, Blues Trackers, Magic De Spell + Γιαννης Παλαμίδας, Nightstalker

Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 19:00,  Jah Love Maria, Κακό Συναπάντημα, Vodka Juniors

Ακολουθούν λίγα λόγια για τις μπάντες που θα παίξουν στο φεστιβάλ.

Blues Trackers

Οι Blues Trackers είναι ένα συγκρότημα από τη Λάρισα με συμμετοχή στα μουσικά δρώμενα από το 1996.Το 2010 ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Smells like trouble” που περιλαμβάνει 10 συνθέσεις γραμμένες απ’ τα μέλη του γκρουπ. Το συγκρότημα συνεχίζει μέχρι και σήμερα την πορεία του με επιτυχημένες διασκευές σε ξένες και εγχώριες μπάντες.

Magic de Spell

Οι Magic de Spell ξεκίνησαν το 1980 ως συγκρότημα και πραγματοποίησαν την πρώτη τους ηχογράφηση το 1981.Το μουσικό – ιδεολογικό ιδίωμα της μπάντας «κολυμπά σαν καρυδότσουφλο στο ροκ με όλες τις φράξιες του».

Nightstalker

Οι Nightstalker είναι ένα heavy/stoner ροκ συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 1989 και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Side effects” το 1994.

Jah Love Maria

Επηρεασμένοι από τους ήχους της Καραϊβικής και έχοντας για οδηγό τους κλασικούς πρωτοπόρους της ρέγκε εκτός από τα αγαπημένα τους κομμάτια σε διασκευές παρουσιάζουν όλο και προγενέστερα και νέα δικά τους τραγούδια “επιβάλλοντας” πάντα το καλοκαίρι. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 1994 στη Λάρισα.

Κακό Συναπάντημα

Οι “Κακό Συναπάντημα” είναι ένα ρέγκε/dub συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη με βασικό στοιχείο τον ελληνικό κοινωνικό στίχο. Από το 2004 εξελίχθηκε σε εννιαμελές σχήμα το οποίο διατηρείται μέχρι και σήμερα.

Vodka Juniors

Οι Vodka Juniors είναι ένας «πολεμικός μουσικός θίασος» από την Αθήνα και ξεκίνησαν την πορεία τους το 2000. Το συγκρότημα χαρακτηρίζουν οι ρέγκε/dub ήχοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ