ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ: ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ!

Με πολλή όρεξη για δουλειά, λίγα λόγια και πολλές… φιλοδοξίες εμφανίστηκε μιλώντας αποκλειστικά στο paidis. com το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ευτυχία Δεληγιάννη.

Το φλερτ με τη δυναμική πάουερ  φοργουορντ  ξεκίνησε από πέρυσι για να… ευοδωθεί τελικά φέτος, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση της 31χρονης Βολιώτισσας έπαιξε το όνομα «Αφρ. Αραπατσάνη», που αν και… υπηρεσιακή «στήνει» ουσιαστικά την ομάδα.

Η ύψους 1.82 Δεληγιάννη αγωνίζεται στη θέση «4» και θεωρείται όχι άδικα από τα «βαριά» χαρτιά στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, με εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Α1 όσο και στην Α2 εθνική κατηγορία, όπου  διακρινόταν πάντα για το δυναμικό παιχνίδι, το πείσμα και τον επαγγελματισμό της.

Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα της το Π. Φάληρο, η Νίκη Λευκάδας, ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά και η Ολυμπιάδα Λάρισας.

Σε δηλώσεις της στη σελίδα μας η Ευτυχία Δεληγιάννη τόνισε τα εξής:

«Έρχομαι σε ένα σωματείο καθιερωμένο στην Α2 και το κυριότερο καθιερωμένο  στις συνειδήσεις των φιλάθλων του γυναικείου μπάσκετ. Υπάρχει πολύ καλό υλικό, προπονήτρια και διοίκηση που εμπιστεύομαι και όπως καταλαβαίνεις έχω φιλοδοξίες για… ψηλά. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό, πιστεύω στην πολλή δουλειά και… ό, τι προκύψει. Θερμές ευχαριστίες στον Ολυμπιακό Βόλου για τη συνεργασία όλη την προηγούμενη χρονιά καθώς και στους διοικούντες και την προπονήτρια της Ολύμπιας για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλες μας, στήριξη από τους φιλάθλους  και… γεμάτο γήπεδο!»

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ