ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ Ν. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Στο Περιφερειακό Ιατρείο Μεσαγγάλων βρέθηκε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορας Αντωνίου, ο οποίος μαζί με το δήμαρχο Τεμπών κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο, επισκέφθηκαν τις κινητές μονάδες Υγείας που από τις 27 Ιουλίου και μέχρι 14 Αυγούστου πραγματοποιούν ιατρικές εξετάσεις όπως : Μαστογραφία, μέτρηση οστικής μάζας , έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας , μικροβιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί , ότι μετά το τέλος του προγράμματος στην παραλία Αιγάνης  οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται στο Δήμο Τεμπών και συγκεκριμένα σε Πυργετό , Γόννους , Μακρυχώρι και Συκούριο αντίστοιχα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν .

Στη σύσκεψη του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ , με τον δήμαρχο και με στελέχη του κέντρου υγείας και μέλη της δημοτικής αρχής εξετάστηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την υγειονομική κάλυψη της περιοχής.

ΚΟΛ“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της ευθύνης μας απέναντι στους πολίτες. Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια σε δύσκολους δημοσιονομικά καιρούς ώστε να κάνουμε το καλύτερο για τη δημόσια υγεία και τους πολίτες”, δήλωσε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την άριστη συνεργασία όλα τα στελέχη υγείας που δραστηριοποιούνται στο Ιατρείο Μεσαγγάλων καθώς και την  συντονίστρια του προγράμματος για τις κινητές μονάδες κ. Μαυρουδή.

Από την  πλευρά του ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ δήλωσε

“Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών στο προληπτικό πρόγραμμα επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα λήψης πρωτοβουλιών προληπτικής ιατρικής και σε συνεργασία της 5ης ΥΠΕ και του Δήμου Τεμπών και στο μέλλον, καλύπτοντας ετσι τον πληθυσμό  της ευρύτερης περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Παρα την μείωση ανθρώπινου δυναμικού και πόρων καταβάλαμε καθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη παροχή δημόσιας υγείας”.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Τσάτσαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευθ. Μπουζέκης, Αχ. Διψάνας, Γ. Νικολάου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιγάνης κ. Κ. Ζαφείρης, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Καστρί-Λουτρό’ κ. Β. Μπάκαβος και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com