ΜΑΪΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ 8.000€ ΑΠΟ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

 

Προσποιούμενος τον τραπεζικό υπάλληλο που γνώριζε πράγματα και καταστάσεις ώστε να σώσει τις καταθέσεις των πολιτών από δήθεν επικείμενο κούρεμα ένας απατεώνας, πιθανά με συνεργούς του, κατάφερε να πείσει ιερέα στην Ελασσόνα να του δώσει 8.000 ευρώ για να συνεχίσει να έχει άθικτο το λογαριασμό που διατηρούσε στην τράπεζα που δήθεν δούλευε ο απατεώνας.

Ο δήθεν υπάλληλος που συστήθηκε με το όνομα Γιώργος κατάφερε να πείσει τον ιερέα με τα λεγόμενά του αναγκάζοντάς τον να πάει δύο φορές στα ΕΛΤΑ και να καταθέσει δύο τηλεφωνικές επιταγές εξπρές αξίας 4.000 ευρώ η κάθε μία.

Ο ιερέας αφού κατέθεσε τα χρήματα για τις δύο επιταγές με παραλήπτες σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, φαίνεται να διαπίστωσε εκ των υστέρων ότι επρόκειτο για απάτη και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία.

Τώρα με δεδομένο ότι οι επιταγές έχουν συγκεκριμένους παραλήπτες οι οποίοι για να τις εξαργυρώσουν πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα, ή διαβατήριο η αστυνομία προσπαθεί να πιαστεί από αυτό το σημείο μήπως και ξετυλίξει το κουβάρι της απάτης και αυτό φυσικά σε περίπτωση που δεν έχουμε πλαστά δικαιολογητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ