ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξημέρωσε η Παρασκευή. Ο Γιάννης Ξενάκης, ο παλιότερος εν ενεργεία ρεπόρτερ ΑΕΚ, έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών μετά από οξύ έμφραγμα που υπέστη. 

Νωρίς το πρωί ένιωσε μια αδιαθεσία στην οικία του στο Μαρκόπουλο Αττικής και μετέβη μόνος του στο Κέντρο Υγείας με το αυτοκίνητο του. Δυστυχώς, όμως, μόλις τον ανέλαβε ο γιατρός ο Γιάννης δεν άντεξε κι έφυγε από την ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου!

Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν για δεκαετίες στην Ελευθεροτυπία μέχρι και την τελευταία ημέρα έκδοσής της, αλλά και στην σύντομη επανακυκλοφορία της, ενώ μέχρι σήμερα έγραφε για την αγαπημένη του ΑΕΚ στη Live Sport. Μάλιστα, πρόσφατα είχε τιμηθεί για την προσφορά του από τον σύλλογο παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ για τη απώλειά του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ συλλυπείται με τον πιο θερμό τρόπο την οικογένεια του Αθηναίου δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη για τον απρόοπτο θάνατο του σε ηλικία μόλις 52 ετών. Ο κ. Αλέξης Κούγιας διατηρούσε προσωπική σχέση με τον εκλιπόντα επί σειρά ετών και έζησε μαζί του το δράμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία». Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Ξενάκη ο κ. Κούγιας δήλωσε: «Τελικά η πουτάνα η ζωή είναι ένα τίποτα. Τα παιδιά μας, η δουλειά μας, η ΑΕΛΑΡΑ και να είμαστε οι φτωχότεροι του νεκροταφείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ