ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Θετικά ήταν τα πρωτα δείγματα για την ομάδα του Τυρνάβου όπως αυτά ξεδιπλώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας στο φιλικό της ομάδας του Μίλτου Ζιάκα με τον τοπικό Αχιλλέα.

Οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας φανερά επηρεασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία στη Σαμαρίνα μπήκαν σφιγμένοι στο γήπεδο αφήνοντας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης την πρωτοβουλία των κινήσεων στους παίκτες του Αχιλλέα.

 

Ετσι στο 7΄μόνος ο Κλιάνης σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα Παπαγιάννη που μπλόκαρε την μπάλα. Στο 12΄ο γκολκίπερ του Τυρνάβου έκανε μια πολύ καλή απόκρουση, όταν ο Νάκας έκλεψε την μπάλα και προσπάθησε έξω από την περιοχή με πολύ όμορφο τρόπο να τον κρεμάσει αλλά με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Μετά από αυτές τις ευκαιρίες το παιχνίδι ισορρόπησε αν και δεν υπήρξαν άλλες ευκαιρίες με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες εμφανίστηκαν με αρκετές αλλαγές, με τους παίκτες του Τυρνάβου να δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι.

Αρχισαν να πιέζουν και η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 50′ όταν ο Κόκορας με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Η πίεση συνεχίστηκε όπως και οι φάσεις μπροστά στην εστία της Νεοκαισάρειας. Τελικά στο 70′ ο Τασούλης, πάλι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Τσιτσιλίκας): Μπικηρόπουλος (Τοπουζλής-Τζήμας), Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Ηλιάδης, Ποτουρίδης, Παναγιωτίδης, Κατσιαμήτας, Ζαχαράκης, Νάκας και Κλιάνης

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Βραχνός, Καραμανώλας Μ., Σκούρτι, Κυραϊλίδης, Φουρκιώτης, Δαλαμήτρας, Τσιουμτσιούδας και ο υπο δοκιμήν Καρατζάογλου.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννη (Κούτσικος-Παναγιώτου), Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μπιτσογιάννης, Καριάμπας, Ζβερκούλης, Λίταινας, Παπαχρήστος, Τσιρλίδης, Μανιώτης και Χρηστίδης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Αλεξίου, Τασούλης, Νασιάκος, Χατζής, Πέρπερας, Δάσσιος, Κόκορας, Τσιάγκος, Γελαλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ